Jó hír az öltözködéssel kapcsolatban: megkönnyítheted a ruhaválasztást 

Sose tudod, mit kellene felvenni? Ne aggódj, van egy jó hírünk számodra: már elérhetőek különféle egyenszettek, melyekkel a család minden tagjának biztosított az összeillő, divatos megjelenés!

Ezekkel a szettekkel forradalmasíthatod a családi ruhatárat – olvass tovább és tudd meg, milyen előnyöket adnak ezek az összeállítások, és honnan szerezd be őket!

Íme, a legszuperebb szettek beszerzési helye!

Az összeillő családi vagy anya-lánya, esetleg testvér szettek ötlete nem tőlünk származik: mi is a Lilly szett kollekcióiból inspirálódtunk. Ezen a weboldalon rendkívül sok kreatív megoldást találtok: vannak koszorúslány ruhák, anya-lánya szettek (hétköznapi és alkalmi kivitelben is) és családi szettek is elérhetők.

Ha kicsit idegenkednél az elképzeléstől, akkor is érdemes szétnézni, hiszen annyiféle stílus és kivitelezés létezik, hogy könnyen lehet, hogy a te stílusodnak megfelelő opció is akad a kínálatban – még akkor is, ha most ezt még nem tudod elhinni!

Dobd fel a hétköznapokat különleges szettekkel!

Legtöbbünk a különleges öltözékeket valamilyen ünneppel, rendhagyó eseménnyel köti össze, ám a hétköznapokat is simán feldobhatjuk egy-egy jópofa ruhával.

Rengeteg, mindennapos viselésre is alkalmas ruhadarab elérhető már – ezek lehetőséget adnak, hogy egy kis vidámságot csempésszünk a hétköznapokba, illetve így az összetartozásunkat, szeretetünket is kifejezhetjük.

Mindezek mellett nem utolsó szempont az sem, hogy sok gyermek élvezi a “beöltözést”, így az ő kedvüket is feldobhatjuk, hogyha testvérekkel vagy szülőkkel összeillő ruhákat kell viselniük.

Ne aggódj, nem növik ki hamar a gyermekek!

A gyerekek öltöztetése sosem egyszerű: mire megszoknak és megszeretnek egy ruhadarabot, már ki is nőtték. Ebből kifolyólag nem is szoktunk kifejezetten hosszú távra tervezni a csöppségek öltözeteivel kapcsolatban, ami teljesen logikus.

Ezek miatt viszont jogos a kérdés: minek válasszunk összeillő szetteket, ha úgyis kinövik szinte azonnal? Nos, a válasz egyszerűbb, mint hinnéd: a szettek tervezése során figyelembe veszik a gyermekek gyors fejlődését is.

Ahol csak lehet, gumis megoldásokat, gombolásokat, pántokat és öveket használnak, ezáltal is segítve, hogy a választott ruhaösszeállítások több eseményen is viselhetők legyenek, és ne nője ki pár hónap alatt a gyerkőc.

Fotózások, családi bulik elengedhetetlen kelléke

Bár kétségtelen, hogy a hétköznapokhoz is kiválóan illenek az említett szettek, valljuk be: a legtöbben még mindig fotózások alkalmával keresünk ilyen összeállításokat.

Ezzel nincs is semmi baj: a mindennapokat idéző, laza anyagú és szabású ruhadarabok kiváló opciót képeznek a családi fényképezések idejére is. Sőt, egy-egy lezserebb darab még jobb választás is lehet egy szabadtéri képsorozat esetén, mint az alkalmi változatok.

Nézz szét a lehetőségek között: érdemes megadnod magadnak az esélyt rá, hogy egy szuper családi összeállítást találj, amivel nem kell többé agyalni azon, hogy mit vegyetek fel!