Mi a frász folyik itt? Konyhakéssel támadta meg a futókat a Margitszigeten az őrült férfi

Konyhakéssel támadt a futókra egy férfi a Margitszigeten.

A Redditen egy posztoló arról írt, hogy péntek este a barátaival a Margitszigeten futottak, amikor valaki egy húszcentis konyhakéssel (!) támadt rájuk – a döbbenetes történetet a 24.hu írta meg.

Nem először támadt konyhakéssel a Margitszigeten a futókra

A poszt írója szerint épp befejezték az esti futást, amikor odalépett hozzájuk egy férfi és belekötött egyikükbe. Néhány másodperc elteltével

konyhakést rántott elő, majd a társaság egyik tagja után eredt,

akit szerencsére nem ért utol. Ezzel azonban nem érte be, a társaság többi tagjához fordult – akik közt egy várandós nő is volt –, azonban sikerült elterelni a figyelmét, majd a földre teperni. Értesítették a rendőröket is, akik a férfit elvitték. Szerencsére egyiküknek sem esett bántódása.

A kommentelők közül valaki a rövid történetből is felismerte a férfit. A poszt írója pedig hozzátette, hogy

a rendőrök „Már megint te?” felkiáltással köszöntötték az elkövetőt.

Garázdaság miatt nyomoznak

A történet miatt a portál megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot (BRFK). Szerettek volna megbizonyosodni a történet valódiságáról, illetve részleteket megtudni az esetről. A megkeresésre a BRFK Kommunikációs Osztálya közölte:

„Tájékoztatjuk, hogy az Ön által hivatkozott esettel kapcsolatban a

Budapesti Rendőr-főkapitányság garázdaság vétség miatt indított nyomozást.

Az ügyben a rendőrök egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki, valamint ellene a közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt külön szabálysértési feljelentést tettek.”

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek