Rohantak a mentősök a Balaton partjához: Tragédia történt Fonyódon

Tragédia történt a Balatonnál, az események helyszíne Fonyód.

Két férfi sétált be a Balatonba a minap Fonyódnál. Egyikük rövidesen arra lett figyelmes, hogy a másik mozdulatlanul fekszik az 50 centiméteres vízben. A férfit a partra húzták, a helyszínre mentőhelikopter érkezett, ám az életét már nem sikerült megmenteni. A történtekről a sonline.hu számolt be.

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata arról tájékoztatta a hírportált, hogy a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

Tragédia történt Révfülöpön

Hołttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön. Péntekre virradó éjjel bejelentés érkezett a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányságra egy eltűnt férfiról, akinek hołttestét végül a reggel fél hatig tartó kutatás során a Balatonban találták meg. Minderről a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata tájékoztatta az MTI-t.

Mint közölték, nem sokkal éjfél után kérte segítségüket a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság, miután bejelentés érkezett hozzájuk, hogy eltűnt egy fiatal férfi. A rendőrség adatgyűjtése során felmerült a gyanú, hogy az érintett a vízben tűnhetett el.

A vízimentők Révfülöpön állomásozó Alfa sürgősségi mentőhajója és vízimentő személyzete megkezdte a kutatást a Császtai strand mélyvizes területén. A részletezés szerint az éjszakai hullámzás és a közel 29 Celsius-fokos víz nagyon megnehezítette a munkát. Végül fél hat környékén megtalálták az eltűntként keresett férfi hołttestét.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek