Tragédia: Egy fiatal férfi hołttestét találták meg a Balatonban

A Balaton vízimentői segítették a rendőrség munkáját, a hołttest a reggeli órákban került elő.

Hołttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön. Péntekre virradó éjjel bejelentés érkezett a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányságra egy eltűnt férfiról, akinek hołttestét végül a reggel fél hatig tartó kutatás során a Balatonban találták meg. Minderről a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata tájékoztatta az MTI-t.

Mint közölték, nem sokkal éjfél után kérte segítségüket a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság, miután bejelentés érkezett hozzájuk, hogy eltűnt egy fiatal férfi. A rendőrség adatgyűjtése során felmerült a gyanú, hogy az érintett a vízben tűnhetett el.

A vízimentők Révfülöpön állomásozó Alfa sürgősségi mentőhajója és vízimentő személyzete megkezdte a kutatást a Császtai strand mélyvizes területén. A részletezés szerint az éjszakai hullámzás és a közel 29 Celsius-fokos víz nagyon megnehezítette a munkát. Végül fél hat környékén megtalálták az eltűntként keresett férfi hołttestét.

A vízibaleseti ügyekben illetékes Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI megkeresésére elmondta, hogy a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja a halálesetet.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek