Durva dolgokat állít Magyar Péterről egy áldozata, akivel tavaly ősszel ismerkedett meg a Tinderen

Laura kamerák előtt idézte fel a történteket.

2023 szeptemberében ismerkedett meg a Tinder nevű társkereső alkalmazáson keresztül Magyar Péterrel egy fiatal nő, Laura.

Két és fél fél hétnyi levelezés után október közepén mindketten elérkezettnek látták az időt a személyes találkozóra. Laura csak egy kávéra gondolt, Magyar azonban meggyőzte őt, hogy egy egész hétvégét töltsenek együtt a Zemplénben.

Így is történt, Magyar azonban a nő elmondása szerint egyre fenyegetőbbé és agresszívabbá vált a hotelszobában.

„Rám feküdt, és mondta, hogy akkor most! Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról”

– idézte fel a történteket Tények kamerája előtt Laura. Magyar mindenáron le akart feküdni a nővel, és nehezen fogadta el a visszautasítást. Laura elmesélte az esetet, amikor is Magyar

lehúzta a cipzárját, a nadrágját és elővette a pén.iszét.

Laura elmondta azt is, hogy a találkozó során Magyar meztelen fotókat mutatott neki saját magáról és az előző barátnőiről. A nő szerint Magyar nagyon másnak mutatja magát, mint aki valójában, és ezt az emberek nem látják.

A riportban elhangzott az is, hogy miután világossá vált Magyar számára, hogy Laura nem akar vele lefeküdni, a férfi kijelentette, hogy neki akkor is könnyítenie kell magán. Így Magyar Péter végül a nő előtt kezdte el kielégíteni magát.

Az áldozat vallomását az alábbi videóban nézheted meg teljes hosszában:


.

Az interjú keddi megjelenése után a nőt elkezdték fenyegetni a Tisza-rajongók, ezért szerdán egy nyilvános posztban további részleteket árult el a történtekről:

Sziasztok!

Mivel hajnalban beindult a tisztelet, szabadság és szeretet gépezet, és kaptam pár minősíthetetlen, rágalmazó és fenyegető messenger üzenetet, így azt gondolom, tisztázni kell pár dolgot.

Szeptember vége felé ismerkedtem meg ezzel az emberrel, október 13-án találkoztunk. Én arra gondoltam, hogy összefutunk egy kávéra és meglátjuk mi lesz, ő úgy gondolta 2 és fél hét folyamatos beszélgetés után, hogy szeretne egy egész hétvégét itt tölteni és velem lenni, természetesen minden elvárás és kötöttség nélkül. Én ebbe belementem, mert 2 és fél hét alatt egy folyamatos kommunikáció mellett az a téves érzése lehet az embernek, hogy megismerte a másikat. Nyilvánvalóan tévedtem.

Ha pontos akarok lenni, másfél napot töltöttünk együtt, ezalatt a másfél nap alatt megtapasztalhattam azokat a dolgokat, amiket jelenleg az egész országgal csinál, megtapasztalhattam egy nagyon kicsi szeletét annak, amit a volt felesége sok-sok éven át tapasztalhatott. Kezdődik a versekkel, a szép szavakkal, vallomásokkal, majd pedig jön a hullámvasút: megalázás-bocsánatkérés-magyarázkodás, aztán ugyanez újra, újra és újra.

Azt hiszem, ismerős lehet ez a minta, még a rajongóknak is. Nincs semmi gond azzal (de, igazából van), hogy mindent elhisztek neki, pontosan ugyanez voltam én is, nem vettem észre, nem figyeltem arra, hogy legbelül egyre hangosabban szól a vészcsengő, valószínűleg ezért nem tettem végül semmit, mert várni akartam, és bízni akartam benne.

Van jó randi, van rossz randi és van a pokoli. Ez az utóbbi volt. És tudjátok, senki nem úgy akar pár másodperc hírnevet szerezni magának, hogy elmeséli, hogy taposták el mind nőként, mind emberként, hogy nyomja rá későbbi kapcsolatra ez az élmény a bélyegét, mert egyértelműen sérült, bizalmatlan és zárkózott leszel.

Szilánkosra törsz és kész. 2 hónappal később volt az, amikor azt mondtam, oké, visszahúztam magam a 0-ra, majd idővel pedig el is felejtem. Februárig tartott. Onnantól kezdve minden egyes nap láthatom az ámokfutását, az egyre meredekebb hazugságait és hogy ezek termékeny talajra találnak. Lélekölő. Abszolút.

Nem tudom, hogy mit engednek még meg neki, mit néznek még el neki, minek kell még történnie, ha már nem elég, hogy napról-napra hazudik, uszít, fenyeget, bántalmaz, régi barátokat, a komplett médiát, vagy bárkit, aki nem azt teszi, amit ő mond, vagy nem úgy, ahogy ő gondolja. De elég, ha egyszerűen csak azt mondja valaki neki, hogy ‘NEM!’, ugye…

Nos, én megfogadtam a tanácsait, amiket Varga Judittól kezdve Gulyás Gergelyen keresztül mindenkinek javasolt: nem félek, és igen, az igazság felszabadít. Köszönöm, hogy a méltatlan, megalázó, beteg viselkedésével ezt megtanította nekem.


.

Az esetről cikkünk megjelenéséig egyáltalán nem számolt be a Magyar Péter propagandasajtójává szegődött Telex-444-HVG univerzum, és a máskor oly hangos „jogvédők”, „áldozatvédők”, mint például Mérő Vera is csendben maradtak.

Magyar szerdán este reagált az újabb botrányra egy konfúz Facebook-posztban, amelyben mindent tagad, természetesen vad tónizások és mártírkodás kíséretében, ahogy ez volt a standard magyarázata a kocsmai verekedésig és telefonrablásig bezárólag minden korábbi botrány esetén is.

Magyar azzal próbálja hitelteleníteni az áldozatot, hogy az fideszes, csak azt felejti el megemlíteni, hogy a Laurával való megismerkedésük idején, és előtte 20 éven keresztül ő maga is fideszes volt, sőt a felesége révén NER egyik haszonélvezőjévé vált, topmenedzseri beosztásban.

A politikus azt is belengeti a posztjában, hogy szerinte kompromittáló fotókat fognak nyilvánosságra hozni róla, amelyeket szerinte a telefonja feltörésével tulajdonítottak el. (Ugyanakkor pár sorral később már azt vizionálja, hogy mesterséges intelligencia segítségével létrehozott képekkel fogják „lejáratni”, noha két mondattal korábban még elismerte, hogy valódiak a képek…)

Magyar posztjának egyetlen érdemi ígérete az, hogy „továbbra sem fog foglalkozni a fideszes politikusok magánéletével”, noha két nappal korábban egy másik posztjában pont ő fenyegette meg Gulyás Gergelyt, a 20 éven keresztüli legjobb barátját és bizalmasát, a gyerekei keresztapját, hogy kitálal majd a „bulizási és egyéb szokásairól”.

„Én eddig nem akartam a te bulizási és egyéb szokásaiddal fárasztani a nyilvánosságot, de ha gondolod, változtathatunk ezen.”

– fogalmazott hétfői posztjában Magyar.

NYF-kommentár: Az eddigi 15-20 botrány után kíváncsian várjuk a populista influenszer-politikus további 70-80 balhéját is, amelyeket a habitusából következően kétségkívül szállítani fog a következő egy évben. Tanulságos lesz figyelni azt is, hogy melyik eset után kezd el lehullni a hályog az áradatiszás, elborult rajongók szeméről.

Valódi Hírek