Sokan gyászolják az Árpád hídi tragédiában szörnyethalt nőt: Rengetegen szerették az elhunyt művészt

Az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán történt a baleset szerda este.

Mint már ismert, szerdán késő este több gépkocsi is összeütközött Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán. A balesetben hárman életüket veszítették.

Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós több kocsinak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán szerdán este 10 óra körül. A rendőrök a hídnak azt az oldalát lezárták.

Kapcsolódó: Sokkoló videó készült az éjszakai halálos Árpád hídi baleset helyszínén

Megszólalt a hatóság az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán történt baleset kapcsán

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján megosztotta, hogy a balesetet okozó férfi nem sokkal a tragédia előtt a III. kerületi Tavasz utcában beült egy taxiba. Annak vezetője, egy nő a kocsi mellett dohányzott. Rövid dulakodás után a férfi elhajtott, az Árpád híd felé vette az irányt, ahol a forgalommal szemben hajtott.

Először egy Hyundai-jal ütközött, a balesetben anyagi kár keletkezett, ám senki sem sérült meg. Ezt követte a három áldozattal járó baleset, maga a taxit vezető 43 éves férfi is életét veszítette.

Mint kiderült, a férfinak aznap reggel már volt dolga a rendőrségen. Kábítószergyanús anyagot találtak nála, elő is állították, a gyorstesztje is pozitív volt. A bűncselekményt elismerte, a törvény értelmében szabadon engedték.

Kapcsolódó: Nagyon súlyos dolog derült ki a halálos balesetet okozó Árpád hídi ámokfutóról

A baleset két másik áldozata Szeleczki Mónika és Bajkó Ervin. Előbbi mesemondó versenyeken vált ismertté, Bajkó Ervin pedig – Szeleczki Mónikával együtt – a Rákóczi Szövetség munkatársa volt. Szeleczki Mónika rendre osztatlan sikert aratott fellépéseivel különböző rendezvényeken Szlovákiában és Magyarországon is – írta az ujszo.com.

A Rákóczi Szövetség bejegyzését változtatás nélkül idéztük

„Megrendülve és mély fájdalommal gyászoljuk két fiatal volt munkatársunkat, akik egy tragikus autóbalesetben életüket veszítették.

Isten nyugtassa Szeleczki Mónikát és Bajkó Ervint!

Emléküket megőrizzük, az örök világosság fényeskedjék Nekik.”

(Rákóczi Szövetség/Facebook/Nyugati Fény)

A Fidelitas szervezete is búcsúzik aktív tagjától és menyasszonyától közösségi oldalán:

Valódi Hírek