Nagyon súlyos dolog derült ki a halálos balesetet okozó Árpád hídi ámokfutóról

Az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán történt a tragédia, amely kapcsán most sajtótájékoztatót tartott a rendőrség.

Mint már ismert, szerdán késő este több gépkocsi is összeütközött Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán.

A balesetben hárman életüket veszítették.

Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós több kocsinak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán szerdán este 10 óra körül. A rendőrök a hídnak azt az oldalát lezárták.

Kapcsolódó: Súlyos baleset történt az Árpád hídon: Hárman meghaltak, többen megsérültek

A karambol helyszínéről felvétel is készült, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága csütörtök reggel a közösségi oldalán osztotta meg a videót. Megjegyezték, négy sérültet szállítottak kórházba a mentősök.

Kapcsolódó: Sokkoló videó készült az éjszakai halálos Árpád hídi baleset helyszínén

Az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán történt ütközésről nyilatkozott a rendőrség

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján megosztotta, hogy a balesetet okozó férfi nem sokkal a tragédia előtt a III. kerületi Tavasz utcában beült egy taxiba. Annak vezetője, egy nő a kocsi mellett dohányzott. Rövid dulakodás után a férfi elhajtott, az Árpád híd felé vette az irányt, ahol a forgalommal szemben hajtott.

Először egy Hyundai-jal ütközött, a balesetben anyagi kár keletkezett, ám senki sem sérült meg. Ezt követte a három áldozattal járó baleset, maga a taxit vezető 43 éves férfi is életét veszítette – részletezte a 444.hu.

Mint kiderült, a férfinak aznap reggel már volt dolga a rendőrségen.

Kábítószergyanús anyagot találtak nála, elő is állították, a gyorstesztje is pozitív volt.

A bűncselekményt elismerte, a törvény értelmében szabadon engedték.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek