A Schadl–Völner-ügy kulcstanúja az Árpád hídi karambol egyik áldozata

Az Árpád hídi karambol következtében halt meg B. Ervin.

Brutális karambol volt az Árpád hídon szerdáról csütörtökre virradó éjjel

Beszámoltunk róla, hogy végzetes karambol történt szerdáról csütörtökre virradó éjszaka az Árpád hídon. A balesetet egy dr0gos ámokfutó okozta, aki ellopott egy taxit, és azzal több autóba is belehajtott nagy sebességgel. Az ütközésnek három halálos áldozata van.

A Schadl–Völner-ügy kulcstanúja a baleset egyik áldozata

B. Ervin, a Schadl–Völner-ügy tárgyalásaira beidézett egyik tanú halt meg a szerdáról csütörtökre virradó éjszaka történt Árpád hídi karambolbanértesült a hvg.hu. Az információt a portál több forrása is megerősítette.

A férfi abban a szürke, Suzuki márkájú autóban ült, amelynek a dr0gos férfi által ellopott, a városon keresztülszáguldozó taxi nekiütközött. A 34 éves B. Ervin volt előbbi jármű sofőrje, mellette pedig 32 éves élettársa ült. A baleset következtében mindketten meghaltak.

A férfi áldozat végrehajtó-helyettesként tevékenykedett. B. Ervin volt az informátora a tárgyalásokon a Schadl–Völner-ügy első számú, neve elhallgatását kérő tanújának. Ő még áprilisban beszélt róla, hogy azoknak, akikből később végrehajtó lett, pénzt kellett visszaosztaniuk Schadl számára.

B. Ervint épp a legutóbbi, júniusi tárgyaláson hallgatták meg, ám elmondta, nem dolgozott Schadl Györggyel. Azt azonban szintén megemlítette, hogy a végrehajtó-maffia vezetője egyszer arra biztatta, hogy pályázzon végrehajtói pozícióért, mert „rendben vannak a pontjai és a papírjai is„, és az igyekezetének meglesz az eredménye.

Rövid időn belül ez a második halálos kimenetelű száguldozás az Árpád hídon

Alig több mint egy évvel ezelőtt történt, hogy egy, az Árpád hídon ralizó autós halálra gázolt két biciklist. Az esetet követően Karácsony Gergely indulatos bejegyzésben reagált a történtekre, és közölte: kezdeményezi a sebességmérő kamerák felszerelését a város több pontjára. Ez ugyan a hídon már elvileg megvalósult, az eszköz azonban a mai napig nincs aktiválva.

Valódi Hírek