Elkészült Orbán Ráhel botrányt kavaró imázsfilmje: De mit keres egy fehér ló az Opera lépcsőjén? (+videó)

Orbán Ráhel fehér lovat álmodott Budapestre a milliárdos imázsfilmjében.

Elkészült az a Budapestet népszerűsítő imázsfilm, amelyre Orbán Ráhel nem kevesebb, mint egymilliárd forint közpénzért influenszereket hívott a fővárosba – írta meg a 444.hu.

Klisék és estélyik

A május végi influenszerbuli eredményét láthatjuk most a Budapest – The Spice of Europe (Budapest – Európa fűszere – a szerk.) című videón. A kevesebb mint 3 perces alkotás szerint Budapest:

  • a parlamentből,
  • a Greshamből,
  • a Lánchídból,
  • a Halászbástyából,
  • az Operából áll.

Ahol természetesen luxusruhákban pózolnak a koktélokat iszogató fiatal, jómódú influenszerek.

Az imázsfilm célközönsége viszont rejtély: a leírás szerint engednünk kéne, hogy rabul ejtsen minket Budapest időtlen eleganciája, kincsei és bája.

Országos botrány lett belőle

Beszámoltunk arról, hogy országos felháborodást keltett az az Orbán Ráhel nevéhez is köthető budapesti hacacáré, amely során hazánkban és nemzetközileg is ismert influenszerek (egy halom követővel rendelkező személy, akinek posztjait, azok tartalmát, életmódját árgus szemekkel figyelik az internetezők – a szerk.) fotózkodtak a fővárosban.

A közpénzből finanszírozott banzáj Fónagy János államtitkár Vadai Ágnesnek adott válasza szerint

nemzeti érdekeket szolgált,

ám a szakemberek úgy látják, valaki nagyot hibázott.

A DK feljelentést tett

Mint már ismert, a DK hűtlen kezelés gyanújával rendőrségi feljelentést tesz a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által influenszerekre elszórt több mint egymilliárd forint közpénz miatt.

Valódi Hírek