Mi lesz ebből? Meglepő hírek futottak be az ország börtönben ülő trombitásáról, Lagzi Lajcsiról

Lagzi Lajcsi terve az volt, hogy a börtön helyett házi őrizetben tölti büntetését.

Hiába kérvényezte Galambos Lajos, hogy házi őrizetben tölthesse büntetése fennmaradó részét, a bíróság másképp döntött. A Blikk úgy tudja, a mulatóssztár június vége helyett csak 10 hónap múlva szabadulhat.

Mi a helyzet az ország trombitásával, Lagzi Lajcsi mulatóssztárral?

Lagzi Lajcsi tavaly tavasszal kezdte meg a rá kiszabott 3 és fél éves börtönbüntetését. A zenészt áramlopásért ítélték el, egészsége azonban folyamatosan romlik, így ügyvédjével kísérletet tettek arra, hogy ne kelljen sokáig a rácsok mögött maradnia.

Januárban érkezett a hír, miszerint a sztár már idén szabadulhat. Sőt, egy hónapja is arról írtunk, hogy a híresség nyár közepére már otthonában lehet, hollétét nyomkövetővel ellenőrizte volna a hatóság. Csontos Zsolt, Galambos jogi képviselője májusban úgy nyilatkozott, nem tudják, mikor bírálják el az illetékesek a kérelmet, amely szerint a mulatóssztár boldogasszonypusztai birtokára vonult volna vissza.

A bíróság pár hete első fokon elutasította a zenész kérelmét. A Blikk csütörtökön arról írt, hogy a másodfokú ítélet sem tartogatott jó a tüdőtágulással küzdő Galambos Lajos számára. Az információt a híresség ügyvédje sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta, mert elmondása szerint a másodfokú igénylést már nem ő intézte. A Blikk úgy tudja, időközben a jogi képviselő és Lagzi Lajcsi családjának a viszonyát is felhők árnyékolták be, ezért kellett egy új szakembert bevonni az ügybe.

Kapcsolódó:

Mi történt? Kolosszális bejelentést tett a börtönben ülő Lagzi Lajcsi ügyvédje

Váratlan hírek érkeztek az ország trombitásáról: Galambos Lajos börtönkórházba került

Valódi Hírek