Váratlan hírek érkeztek az ország trombitásáról: Galambos Lajos börtönkórházba került

Ügyvédje folyamatosan beszámol a zenész egészségi állapotáról.

Galambos Lajost egy berettyóújfalui börtönkórházban ápolják – írta a borsonline.hu, miután sikerült beszélniük a zenész jogi képviselőjével.

Csontos Zsolt rendre beszámol a híresség egészségi állapotáról. Mint mondta, javulásról nem beszélhet, a pontos részleteket ugyanakkor nem árulhatja el. Meglátása szerint Galambos egészségi állapota egyelőre bizonytalan módon befolyásolja majd a fogvatartásának módját és idejét.

Hozzátette, hogy az ország trombitását

mentálisan is nagyon megviseli a helyzet,

ugyanakkor vannak napok, amikor bizakodó, erős, tervekkel telve tekint a jövőbe. A zenész mellesleg folyamatosan kapcsolatban van a családjával, ám félő, hogy a december és az ünnepek még nehezebben telnek majd számára – csakúgy, mint a legtöbb fogvatartottnak.

Galambos korábban otthonápolási kérelmet nyújtott be, de azt elutasította a bíróság, így továbbra is a börtön falai között kell töltenie a rá kiszabott büntetést. A zenész ügyvédjét feljogosította arra, hogy pár részletet megosszon a nyilvánossággal a benti életről. Mint kiderült, a híresség egészségi állapota annyit romlott, hogy

a mindennapi tisztálkodáshoz is segítséget kell igénybe vennie.

Kapcsolódó cikkek:

Már megint nem stimmel valami: Furcsaságok tarkítják Lagzi Lajcsi ügyét – megszólaltak a szomszédok

https://nyugatifeny.hu/2023/09/26/mi-lesz-lagzi-lajcsi-luxusbirtokaval-kikotyogtak-ki-tengeti-a-napjait-a-mocsai-kastelyban

Valódi Hírek