Új videó került elő: 18 évesnek kinéző vadidegen lányokat fogdos a háromgyerekes családapa, Magyar Péter

Egy újabb keresztény-konzervatív ikon van születőben.

Beszámoltunk róla, hogy az Ötkert nevű belvárosi helyen balhézott Magyar Péter csütörtökről péntekre virradó hajnalban.

Magyar több vendégbe is belekötött, fiatal lányokat zaklatott kéretlen ajánlatokkal. Az incidens után több nő férfipartnere is számonkérte Magyar Péter viselkedését, aki ezek után belekötött azokba is, akik az esetet megpróbálták a telefonjaikkal rögzíteni.

Magyar Péter az egyik férfit két alkalommal tenyérrel arcon ütötte, kicsavarta a kezéből a telefonját, ezt követően a biztonsági szolgálat emberei vezették ki Magyart a bárból. A politikus a sértett telefonját a Dunába dobta.

A botránysorozatnak számos szemtanúja volt, sokan videóztak, lapunkhoz is eljutott több felvétel. A korábbi három videót >>EBBEN a CIKKÜNKBEN<< láthatod.

Most bemutatunk egy negyedik felvételt is, ezen az látható, hogy Magyar még a buli elején 18 évesnek kinéző lányokat ölelget, akik sikongatnak:

.

Ez pedig már az a videó, ahol a biztonsági őrök a nyakánál fogva vezetik ki Magyart a teremből a buli egy későbbi pontján, miután a politikus kétszer arcon ütött egy férfit, a telefonját pedig kicsavarta a kezéből:


.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kérdésünkre az alábbi tájékoztatást küldte a Nyugati Fénynek:

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.

Tisztelettel,
BRFK Kommunikációs Osztály

Kapcsolódó cikkeink:

Hont András odaszúrt Mérő Verának meg a többi elvtelen Magyar-imádónak a hajnali verekedős balhé után

.

FRISS: Lemondásra szólították fel Magyar Pétert a hajnali kocsmai verekedés után

.

Ittasan balhézott Magyar Péter az Ötkert nevű szórakozóhelyen, biztonságiak dobták ki, videók is készültek

.

Valódi Hírek