Iszonyatos tragédia Magyarországon: Megölte 5 éves kisfiát az apja egy keksz miatt

Súlyos ítéletet hoztak a tárgyaláson.

Sajnálja a történteket, nem akarta megölni a saját kisfiát – állította az RTL Híradónak a másodfokú tárgyalásán az a 29 éves férfi, aki a fürdőszoba csempézett falába verte az 5 és fél éves kisfia fejét, mert az megette a kekszét.

Már nem tudták megmenteni a kisfiút

A férfi először még arról beszélt, hogy a fiú, Józsika leesett az asztalról, azonban később kiderült, hogy a kisgyerek megette apja kekszét, a férfi ezért támadta meg saját gyerekét. A kisfiú elájult, édesanyja ugyan hívott mentőt, de sajnálatos módon

a gyerek így is meghalt.

A csatorna riportja szerint a kőművesként dolgozó férfi a 2022. augusztusi tragédia előtti években folyamatosan terrorizálta családját, azonban élettársa nem mert feljelentést tenni.

Hiába kérte, nem enyhítették a büntetését

A vádlott azt állította, nem akarta megölni a gyermekét, azonban nem enyhítettek a büntetésén, ugyanis a bíróság szerint tudnia kellett, hogy ezzel a gyerek életére tört, így a jogerős ítélet szerint

11,5 évig börtönben kell maradnia, csak 7 év után kérheti a feltételes szabadulását.

Az újabb tárgyalásra csak a vádlott anyja jelent meg, aki közölte, szeretné látni az unokáit, de a gyerekek anyja nem engedi őt a közelükbe. A bíróság az elítélt felügyeleti jogát is megszüntette mindhárom fia esetében – közölték.

Videó:

Valódi Hírek