Hiába bukott meg Novák Katalin, kiderült a súlyos tény: A kegyelmi botrány után újra felforr a levegő a bukott elnök körül

Sulyok Tamás Novák Katalin miatt nem tud egy fontos lépést megtenni.

Novák Katalin továbbra is a Béla király úti államfői rezidencián lakik, emiatt pedig Sulyok Tamás sem tud oda beköltözni. A főváros XII. kerületében található elnöki rezidencia a

törvény szerint az aktuális köztársasági elnököt illetné meg.

Ráadásul a kérdés biztonsági aggályokat is felvet, hiszen az államfő őrzése is nehezebben oldható meg így – hívta fel a figyelmet a 444.hu kedden.

A portál megkereste a Sándor-palotát is, ahonnan megerősítették az információt. Válaszukban ezt írták:

„Dr. Sulyok Tamás köztársasági elnök és családja ugyanabban az ingatlanban élnek, amely ingatlan már köztársasági elnök úr alkotmánybírósági elnöksége alatt is rezidenciául szolgált. Nincsen szükség több, más jellegű biztonsági intézkedésre, mintha a Béla király úti rezidenciában laknának.”

Novák és Sulyok is negatív hírekkel került reflektorfénybe

A bukott köztársasági elnökről kedden meglepően sok megdöbbentő hír érkezett. Beszámoltunk róla, hogy Hadházy Ákos utánajárt, hogyan tűnik el a magyar adófizetők pénze kamuprojektekben Szlovéniában. Radamoson több százmillió forintból épült egy „korai fejlesztő”, gyerek azonban Novák Katalin bukott államfő érkezése óta nem járt az épületben.

Sulyok Tamásról pedig az elmúlt hetekben derítette ki Dobrev Klára, hogy ügyvédként pénzért, illegálisan segített külföldieknek magyar termőföldet szerezni. Emellett cégek fantomizálásában is részt vett a jelenlegi államfő. A DK emiatt megfosztási eljárást kezdeményezett Sulyokkal szemben.

Valódi Hírek