Valami készül? Hatalmas botrányhőst fogadott csütörtökön Orbán a karmelitában

Orbán Viktor és az ifjabb Donald Trump csütörtökön találkoztak Budapesten.

Orbán Viktor csütörtökön a karmelitában fogadta ifjabb Donald Trump üzletembert, a volt amerikai elnök fiát – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A magyar kormányfő a magyar–amerikai kapcsolatok jövőjéről, az illegális bevándorlásról, valamint az orosz–ukrán háborút lezáró béketeremtési lehetőségekről cserélt eszmét vendégével – mondta Havasi Bertalan.

Ifjabb Donald Trump a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnökének meghívására érkezett Magyarországra. Programja során – a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és (a fideszes káderképzőként elhíresült – a szerk.) Mathias Corvinus Collegium (MCC) együttműködése keretében – ellátogat az MCC-be, ahol az intézmény vezetőivel és hallgatókkal is találkozik zárt körben – olvasható a BKIK honlapján.

Nagy Elek, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöke korábban így fogalmazott:

„az elmúlt években a budapesti kamarában több, nemzetközi résztvevőkkel szervezett programunkkal is ösztönöztük a hazai vállalkozásokat a tengerentúli üzleti nyitásra.

Bízom benne, hogy Donald Trump Jr. közelgő látogatása is üzletileg hasznos és inspiráló lesz majd az exkluzív, elsősorban tőke- és az ingatlan befektetési témájú találkozókon résztvevő magyar üzleti szereplők számára.”

Kapcsolódó: Mi a fene folyik itt? Magyarországra jön Donald Trump

Mi a helyzet Donald Trump exelnökkel, Orbán Viktor rajongásának tárgyával?

Mint ismert, a republikánus politikus botrányhős üzletemberből lett az USA elnöke, idén pedig ismét ringbe szállt a pozícióért. Márciusban beszámoltunk arról, hogy Trump utolsó, Republikánus Párton belüli előválasztási ellenfele, Nikki Haley elnökjelölt befejezte kampányát.

Miután Joe Biden elvitte a pálmát a demokrata szavazók körében a szuperkedden (március elején, kedden az USA számos államában is előválasztások zajlottak – a szerk.), várhatóan a jelenlegi és a volt elnök csap majd össze novemberben az ország vezetői posztjáért.

Kapcsolódó: Szorul a hurok Trump körül, egy sor pert indítottak a kivágásáért

Valami nem stimmel

Miközben az USA lázasan készül az elnökválasztásra, Donald Trumpról érdekes megállapítást tett egy pszichológus. John Gartner elmondása szerint az exelnökön a demencia jelei láthatók, amíg Joe Biden esetében klasszikus öregedésről beszélhetünk.

A szakértő szerint Biden idős emberként a legrosszabb napján is sokkal jobb vezető, mint Donald Trump. Gartner kifejtette, hogy milyen következtetéseket vont le az exelnök viselkedéséből.

Erről >>ITT<< írtunk részletesen.

Pácban van a volt elnök

Az esküdtszék mind a 34 vádpontban bűnösnek mondta ki május végén Donald Trump volt amerikai elnököt az ellene üzleti iratok meghamisítása miatt, hallgatási pénz kifizetése nyomán indult büntetőeljárásban.

A New York-i bíróságon ismertetett esküdtszéki döntés hathetes tárgyalási sorozatot zárt le. A védelemnek lehetősége van fellebbezésre.

Kapcsolódó:

Rossz lóra tettek Orbánék: Súlyos döntést hozott a bíróság Donald Trump ügyében

Kiszivárgott, mire készül Magyarországgal Donald Trump: Csúnyán pofára eshetnek Orbánék

Valódi Hírek