Tiborcz István embere bajban van: Elmarasztalták a Fidesz zuglói polgármesterjelöltjét

Borbély Ádám törvénytelen módon kampányolt Zuglóban.

Másodszor is elmarasztalta a helyi választási bizottság (HVB) a Fidesz zuglói polgármesterjelöltjét, Borbély Ádámot. A fideszes jelölt ugyanis törvénytelenül kampányolt egy iskolában.

Az esetről Hadházy Ákos független parlamenti képviselő számolt be.

Hadházy Ákos Facebook-bejegyzését változtatás nélkül közöljük az alábbiakban:

„Másodszor is elmarasztalta a helyi választási bizottság (HVB) a Fidesz zuglói polgármesterjelöltjét, Borbély Ádámot. Amiért pofátlan és törvénytelen módon az iskolákban kampányolt (azzal, hogy a Bosnyák téri szörnyberuházás NER-es beruházója adott pár milliót az iskolaudvar felújítására).

Most kemény 150 ezer forintot is fizetnie kellett az előző 100 ezer után, és persze újra eltiltották a törvénysértéstől. Az, hogy az első büntetés után is folytatta, két dologról mond el mindent. Először is arról, hogy Borbély jó fideszes módra magasról tesz a törvényekre.

Másodszor arról, hogy a magyar választások mennyire nevezhetőek tisztának, ha még egy ilyen egyszerű és világos szabály sem tartatható be. Akkor hogyan várható el, hogy az ennél sokkal nehezebb súlyú csalásoknak következménye legyen? (Sehogy.)

Viszont tudni kell: Borbély kampányában nem az a legsúlyosabb, hogy iskolákban kampányolt, ráadásul nem csak maga mellett, hanem az államtól 244 milliárdot lehúzó, Bosnyák téri beruházást végző Tiborcz-üzlettárs mellett is.

Hanem az, hogy ezt a Bayer Construct pénzén teszi. Tegnap bemutattam azt a nyomtatvány csomagot, amelyen a nyomda pontosan feltüntette, ki fizette Borbély mélynyomásos, vastag lapra nyomtatott sok oldalas kampány kiadványát. Igen, a Bayer Construct Zrt.

A Tiborczék által fizetett kampányfüzetekről >>ITT<< láthat bizonyítékot.”

(Hadházy Ákos / Facebook)

Valódi Hírek