Megrázó fordulat: Megdöbbentő helyen találták meg VV Fanni holttestét

Sokkoló részletek derültek ki a meggyilkolt VV Fanni ügyében.

Emberi csontok kerültek elő május 5-én az ajkai csónakázó tóból. Ugyan a maradványok azonosítása még hosszú ideig eltarthat, azonban a szakértők szerint nem kizárható, hogy

a 2017 novemberében nyomtalanul eltűnt VV Fanni (Novozánszki Fanni) holttestét találták meg.

VV Fanni családját és ügyvédjüket, Dr. Lichy Józsefet mindez új reménnyel töltheti el, ugyanis B. László Siófokon és környékén autózott, amikor „megfelelő” helyet keresett a kocsijában lévő holttest elrejtésére.

„Mi is felkaptuk a fejünket hír hallatán, mert bizonyos összefüggésekben elképzelhető, hogy a maradványok Fanni holttestének maradványai is lehetnek”

– mondta az ügyvéd, hozzátéve, mivel Ajka egy Balatonfelvidéki település, a közelsége miatt elképzelhető, hogy

Fanni holttestét végül nem a Dunában, hanem máshol tüntette el a gyilkosa.

„Nem tehetünk mást, várunk. Kíváncsian várjuk a DNS-azonosítás eredményét”

– nyilatkozta a Borsnak Dr. Lichy József.

Novozánszki Fanni még 2017. november 20-án tűnt el albérletéből, a bizonyítékok szerint bűncselekmény áldozata lett. Az akkor 24 éves lány B. Lászlóval találkozott, aki a vád szerint pénzszerzés céljával érkezett hozzá. Fanni utoljára a társasház mélygarázsának kamerafelvételén volt látható ájultan, a feltételezett gyilkos karjaiban.

A rendőrség B. László bérelt autójában megtalálta Fanni DNS-ét és vérét. Bár B. László elismerte, hogy elvitte az ájult lányt, azt állította, nem ő ölte meg, hanem átadta egy ismeretlen személynek. A férfi a gyilkosság után egy nappal, november 21-én szabadult meg a holttesttől, és jelenleg 20 éves börtönbüntetését tölti.

Novozánszki Fanni

2023 májusában a Pesti Központi Kerületi Bíróság hivatalosan is halottnak nyilvánította Novozánszki Fannit, ezzel jogilag 7 év után lezárult az eltűnési ügye.

Valódi Hírek