Éppen a választás előtt bukott ki a hír: A fideszes nagyhal székébe kerülhet az, ami nemrég történt

Karsay Ferenc, Budafok polgármestere nem volt túl bőszavú az építkezés kapcsán.

Igazi luxusingatlant húztak fel nemrég a főváros XXII. kerületében. Mint kiderült, az épület Budafok fideszes polgármesteréé, Karsay Ferencé. A politikus az rtl.hu megkeresésére annyit közölt, hogy

ő bizony csak a június 9-i választások után hajlandó nyilatkozni a meseszép otthonáról,

amelynek költségei bizonyára az egekben járnak.

A helyieket ugyanakkor nem az érdekli, hogy mitől annyira zöld a fű a polgármester telkén. Sokkal inkább az foglalkoztatja őket, hogy pontosan milyen forrásból finanszírozták az építkezést.

Karsay 5 ingatlannal rendelkezik a januári vagyonnyilatkozata szerint, a most felépült otthona várhatóan a jövő évi dokumentumokban fog szerepelni. A Hírklikk pár hónapja arról írt, hogy a polgármester bevétele javarészt a tisztségért járó fizetéséből származik, amely havonta bruttó 1,3 millió forintra rúg.

Karsay Ferenc polgármesterről

A pedagógusi végzettséggel rendelkező politikust 2014-ben választották meg Budafok-Tétény polgármesterévé. Karsay korábban a Fővárosi Közgyűlésben az Oktatási Bizottság külsős tagjaként tevékenykedett, 2006-tól 2010-ig pedig a Petőfi Csarnok felügyelőbizottsági tagjaként tevékenykedett. Ezt követően 4 évig a Budapest Főváros Vagyonkezelő Kft. felügyelőbizottsági elnöki posztját töltötte be – olvasható a buafokteteny.hu-n.

Valódi Hírek