Tóth Gabi és párja elképesztő dologra vállalkozik a nyáron

Tóth Gabi és párja gyerekeknek szervez táborokat a nyáron.

Papp Máté Bence és Tóth Gabi úgy döntött: a házfelújítás mellett gyerekeknek szerveznek tábort a nyárra – mondták el a TV2 műsorában.

Komoly fába vágja a fejszéjét Tóth Gabi: tábort szervez

Mint elmondták, az ötlet Gabi párjának fejéből pattant ki, aki táboroztatott már gyerekeket korábban. Olyan gyermektábort szeretnének, ahol a gyerekek hagyományos környezetben találkozhatnak a néptánc világával.

Tóth Gabi a „szíve és hangja” az Egy a Ritmusunk nevű gyerekeknek és szülőknek szóló nyári tábornak, amelyet július 15. és 21. között tartanak Pomázon.

Az énekesnő a modern zenéből is szeretné megismertetni a résztvevőkkel a „ritmusjátékokat”. A laikusokat szeretnék „becsalogatni” és megismertetni a néptánccal.

A táncház szeretetét szeretnék továbbadni.

A tábort a honlapjukon is bemutatják: „egy egész héten át tartó énekes táncos élmény a gyerekeknek nem mindennapi hagyományos környezetben”.

Fricska-koncerttel is készülnek

Lesz Tóth Gabi X Fricska koncert, valamint meglepetés latin táncok is.

A programok is sokrétűek: lovaglás, íjászat, kirándulás, számháború, gyöngyfűzés, agyagozás, nemezelés, népi gyermekjátékok.

A gyerekek tábor végén egy műsort mutatnak be közösen a szülőknek.

Jurtában lesz a szállás

A jelentkezőket tízfős jurtákban szállásolják el. A tábor díja: 95 ezer forint, amely a szállást, az étkeztetést valamint a programokat is tartalmazza.

Valódi Hírek