Váratlan bejelentés: Nagy neveket igazolt az ATV, velük indítja az őszi szezont a csatorna

Fontos bejelentést tett az ATV az új műsorvezetők őszi bemutatkozásáról: megvan Somos András utódja.

A csatorna közkedvelt műsorai nyáron is láthatók lesznek

A népszerű hírműsorok, köztük a Start, az Egyenes beszéd, a Fórum, az Aktuál és a Civil a pályán egész nyáron láthatóak lesznek az ATV-n.

Tokár Tamás lesz a Start műsorvezetője

Július 15-től a Start és Start+ állandó műsorvezetői csapatához Tokár Tamás csatlakozik Krug Emília, Köböl Anita és Bodacz Balázs mellé. A frissen igazolt tévés nemcsak a tévéképernyőn, hanem a közösségi médiában is rendkívül népszerű.

Kadarkai Endre is az ATV-hez igazol

Azt is bejelentették, hogy augusztus végén debütál a csatorna új heti műsora is, A nagy dilemma. Az ATV pedig az egyik legismertebb hazai műsorvezetőt, Kadarkai Endrét szerződtette le a műsorhoz. A nagy dilemma című műsorban adásonként két-két sztárvendég reagál majd morális, társadalmi és kulturális kérdésekre vagy állításokra négyféle módon: „nagyon egyetért, egyetért, nem ért egyet, nagyon nem ért egyet”.

„A Startban hosszabb ideje házon belül, ideiglenesen oldottuk meg a férfi műsorvezetők pótlását, amiért köszönet Rónai Egonnak és Szlazsánszky Ferencnek. Hosszas keresés után találtuk meg a feladatra Tokár Tamást, aki hamar meggyőzött minket, így júliustól vele lesz teljes a reggeli csapat. Nagyon örülünk annak is, hogy Kadarkai Endre csatlakozik az ATV-hez. A talk műfajban generációja egyik legjobb és legelismertebb képviselője”

– mondta az új műsorvezetőkkel kapcsolatban Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

A csatorna megvált Somos Andrástól

Mint ismert, a csatorna korábban megvált Somos Andrástól, miután azt mondta elő adásban, hogy Kaleta Gábor egykori perui nagykövet nem ped0fil. Az ATV akkor azt közölte: elhatárolódnak Somos kijelentésétől, valamint fegyelmi eljárást is indítottak a történtek miatt. Arra vonatkozóan, hogy Somos András visszatér-e a képernyőre, az ATV nem közölt információkat.

(blikk.hu nyomán)

Valódi Hírek