Lincshangulatról beszél a tulajdonos — Magyar Péter rajongói hatalmas balhét csaptak egy tatabányai étteremben (+videó)

Több pultos lány sírva fakadt a félelemtől.

Szombaton Magyar Péter Tatabányán tartott kampányrendezvényt. Ekkor került konfliktusba a politikus több rajongója a Turul kávéház nevű vendéglátóhely személyzetével.

Magyar a híveit a platón tartott beszédében hergelte a kávézó ellen.

Ennek következtében néhány agresszív rajongó megtámadta a kávézót, ahol a tulajdonos elmondása szerint lincshangulat alakult ki.

Boczondi János, a Turul tulajdonosa szerint Magyar beszéde előtt pár hölgy a kávéház teraszán akart leülni. A pincérek jelezték nekik, hogy az asztal foglalt, hamarosan érkeznek oda a vendégek, ezért felajánlották nekik, hogy bent foglaljanak helyett, de ezt nem fogadták el, mivel dohányozni akartak.

A beszédében ezt Magyar Péter már úgy fordította le a híveinek, hogy azért nem engedték leülni a hölgyeket a teraszon, mert a hely fideszes. Az esemény után ezért többen odamentek a kávézóhoz,

ahol az egyik ablakot betörték, olyan lincshangulatot teremtettek, hogy egy pánikbeteg szakács rosszul lett, két pultos lány pedig sírva fakadt.

A kávéház tulajdonosa a Facebookon is fenyegető üzeneteket kapott, valamint a Google-ön is lepontozták a Turult. Boczondi ezért fontolgatja, hogy bepereli Magyar Péteréket jó hírnév megsértése miatt.

Videó:

(Patrióta/Youtube)

Valódi Hírek