Fotókkal: Dobrev Klára újabb bizonyítékokat hozott nyilvánosságra Sulyok Tamás bűnösségét illetően

Dobrev Klára Sulyok Tamás ügye kapcsán posztolt a Facebookra.

Dobrev Klára hivatali visszaélés miatt feljelentést tett a jelenlegi köztársasági elnök ügyében, valamint eljárást kezdeményezett az Alkotmánybíróságnál. Minderről a DK EP-képviselője számolt be pénteken egy sajtótájékoztató keretében.

Kapcsolódó: Dobrev Klára hivatali visszaélés miatt feljelentést tesz Sulyok Tamás ügyében és eljárást kezdeményez az Alkotmánybíróságnál (+videó)

Mint kifejtette, Sulyok Tamás 2014 szeptember 27-e és 2019 október 4-e között a gyanú szerint összeférhetetlenségi okok fennállta miatt nem részesülhetett volna juttatásokban. Sulyok Tamás eszerint legkevesebb 153 634 560 forintnyi díjazáshoz jutott hozzá törvénytelenül. Mindez felveti a különösen nagy kárt okozó csalás gyanúját és a hivatali kötelezettség megszegésével elkövetett hivatali visszaélés gyanúját – fogalmazott Dobrev Klára.

A DK európai parlamenti képviselője a Facebookon osztotta meg a feljelentést és az Alkotmánybírósághoz küldött levelet

Idéztük Dobrev Klára bejegyzését

„Itt vannak az újabb bizonyítékok, most Nektek is megmutatom ezeket!

Ezekben a percekben különösen nagy kárt okozó csalás és hivatali visszaélés bűncselekményének gyanúja miatt a Legfőbb Ügyészségen feljelentést tettem, és az Alkotmánybírósághoz fordultam.

Sulyok Tamás ugyanis alkotmánybíróként is képviselte a földmaffiás céget.

A földmaffia ügye folyatódik: Sulyok Tamás nem maradhat a köztàrsasági elnök!”

(Dobrev Klára/Facebook/Nyugati Fény)

Valódi Hírek