A Fidesz és Magyar Péter jelöltje is elmenekült, nem lesz vita a XI. kerületben

Megfutamodtak a nyílt vita elől.

A Partizán vitát szeretett volna szervezni a XI. kerületi önkormányzati választásra. A vitafelkérésre Dr. László Imre közös ellenzéki polgármester igent mondott, kihívói azonban nem.

Mivel sem a Fidesz, sem a Tisza XI. kerületi polgármesterjelöltje nem vállalta a Partizán-vitát, így az elmarad.

Lapunkhoz eljuttatott közleményében a DK azt írja:

„Büszkék vagyunk rá, hogy Dr. László Imre közös ellenzéki polgármester bizonyította, hogy egy igazi ellenzékiből nem hiányozhat sem a bátorság, sem a demokratikus meggyőződés.

Ezek is kellenek ahhoz, hogy június 9-én – Budapest és számtalan magyar település mellett – Újbudán is legyőzzük a Fideszt.”

Mint ismert, Magyar Péter eddig minden vitafelkérés elől megfutamodott: a Tisza Párt politikusa nem ment el sem a Partizán, sem a Szabadság körei vitájára, és újabban arra tesz utalásokat, hogy az MTVA vitáján sem fog részt venni, pedig korábban még tüntetéssel fenyegetőzött annak elmaradása esetén.

Ezeken kívül vitát szervez még az európai listavezetők számára az RTL, az ATV és a Blikk is – az eddigi mintázat alapján Magyar vélhetően azokkal szemben is kitalál majd egy-egy újabb kifogást, amit az elvakult hívei el is fogadnak tőle… Vagy mégsem?

Valódi Hírek