A tragédia előtt fél órával rakta le a telefont: Szívszorító vallomást tett a verőcei baleset 20 éves áldozatának ismerőse

A verőcei hajóbaleset áldozatainak hozzátartozói nem tudják feldolgozni a történteket.

Százak gyászolják a verőcei hajóbaleset áldozatát. A fiatal, Pest megyei lány egy erdészeti technikumban tanult, kortársai kedvelték. Ő a hajóbaleset egyik halálos áldozata – írta meg a borsonline.hu.

Megrázó tragédia

Nemcsak a környékbelieket, az országot is megrázta a tragédia: nyolc fiatal utazott azon a kishajón, amelyik összeütközött szombat éjjel egy szállodahajóval a Dunán.

Mint ismert, a szombat éjjel történt verőcei hajóbalesetet egy ember élte túl. Hétfő délutánig egy férfi és egy nő holtteste került elő. Öt társukat továbbra is több mint százan keresik 25 hajóval, drónokkal, helikopterrel.

A barátját vesztette el a verőcei hajóbaleset során

„Én sem tudom elhinni, a történtek előtt fél órával még beszéltem vele telefonon”

– mondta el a portálnak a fiatal nő egyik barátnője. A kisgéphajón ülők mind barátok voltak, ráadásul a hajó vezetője és az egyik utas rokonságban is álltak egymással. Értesülések szerint a baleset előtt is együtt buliztak egy helyi fesztiválon, onnan tarthattak hazafelé.

„A motorcsónak vezetője a nagybátyám volt, a nagynénémet még keresik”

– tette hozzá egy másik fiatal.

A Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1-en hétfő reggel azt mondta, már nem túlélőket keresnek. „Gyakorlatilag a minimumra csökkent” annak esélye, hogy élve találják meg a motorcsónakban utazott embereket – mondta.

Most érkezett: Halálos hajóbaleset történt Verőcénél

Kiderült, kik a verőcei halálos hajóbaleset áldozatai

Valódi Hírek