FOTÓKKAL: Ezt az öt fiatalt keresik a brutális verőcei hajóbaleset után

A rendőrség közzétette a verőcei hajóbaleset során eltűnt fiatalok fényképeit.

Kiderült, hogy kik azok a fiatalok, akiket a kutatócsapatok megfeszített munkával keresnek a verőcei hajóbaleset után. Balogh Daniella, Erdei Diána, Varga László, Varga Márton és Villányi Olivér tűnt el Verőcénél, amikor a hajóbalesetet követően a Dunába estek – írta meg a police.hu.

Több mint százan keresik őket

Beszámoltunk róla, hogy tragikus hajóbaleset történt a szlovák–magyar határ hazai oldalán szombaton éjjel. Verőcénél kishajónak ütközött egy nagy méretű szállodahajó, amelynek következtében ketten meghaltak, öten pedig eltűntek a Dunában.

A kishajóban

30 év körüli sülysápi fiatalok utaztak, akik hazafelé tartottak egy Duna-parti fesztiválról.

Az MS Heidelberg nevű szállodahajót tapasztalt kapitány vezette, akinek csupán egy éve van hátra nyugdíjazásáig.

Már csak h0lttestek után kutatnak

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán – mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője hétfő reggel.

Balázs László kiemelte, a kutatásban több 100-an dolgoznak. Hozzátette, a mentési munkálatokat nehezítette, hogy korlátozott látási viszonyok között kellett megkezdeni a kutatást, amit tovább bonyolított a Dunában lévő uszadék és vízben úszó sok hajóalkatrész.

Baráti társaság tagjai voltak

Nemcsak a környékbelieket, az országot is megrázta a tragédia: nyolc fiatal utazott azon a kishajón, amelyik összeütközött szombat éjjel egy szállodahajóval a Dunán. Mint ismert, a szombat éjjel történt verőcei hajóbalesetet egy ember élte túl. Hétfő délutánig egy férfi és egy nő holtteste került elő.

A nyolcfős baráti társaság egy közeli fesztiválról indult haza

motorcsónakkal szombat éjjel. Ekkor történt a tragédia.

Az öt fiatal fotóját >>ITT<< nézheted meg.

(A címlapfotó illusztráció, egy korábbi kutatás során készült a kép.)

Valódi Hírek