Bajban lehet Orbán veje: Tiborcz István külföldre menekíti a vagyonát

Tiborcz István külföldön is megveti a lábát.

Május 7-én jegyezték be a Tiborcz Istvánhoz köthető BDPST International Kft.-t. Az új leányvállalat fő tevékenysége az üzletviteli, valamint az egyéb vezetési tanácsadás – írta az mfor.hu nyilvános adatbázisok adatai alapján.

A BDPST International Kft. székhelye a II. kerületi Pasaréti úton található, ügyvezetője pedig az a Malik Zoltán, aki a többi BDPST-céget is koordinálja.

Vagyis Orbán Viktor vejének cégcsportjában a BDPST-Serbia Zrt. és a BDPST-Poland Zrt. után lesz egy olyan tag is, amelynek a nevéből arra lehet következtetni, hogy

szintén nemzetközi babérokra tör.

Megjegyezték, Tiborcz István portfólióját gazdagítja egyébként a BDPST Iberia Kft. is, amely a neve alapján Spanyolországban folytathatja tevékenységét.

Mint megírtuk, Orbán vejének A 100 Leggazdagabb magyar című kiadvány szerint 100 milliárd forintra rúg a vagyona, amellyel ő lett

a 19. leggazdagabb ember Magyarországon.

Mészáros Lőrincért sem kell túlzottan aggódni, hiszen a nemzet gázszerelője a maga „csekély” 990 milliárd forintos becsült vagyonával bekerülhetett a tíz leggazdagabb magyar közé.

A miniszterelnök vejével kapcsolatban a legutóbbi hír az volt: Tiborcz István és Orbán Ráhel miatt kell lebontani a volt svábhegyi gyermekkórházat, ugyanis az álompár azt találta ki, hogy oda szeretnének költözni.

Kapcsolódó:

Hirtelen felbukkant Orbán Ráhel, és villámgyorsan eldalolta, mire készül épp a férjével karöltve

Mi folyik itt? Mészáros Lőrinc és Tiborcz István „bankot robbantott” tavaly

Hiába próbálták eltitkolni, botrány lesz belőle: Tiborcz István és Orbán Ráhel miatt kell lebontani a volt svábhegyi gyermekkórházat

Valódi Hírek