Hirtelen felbukkant Orbán Ráhel, és villámgyorsan eldalolta, mire készül épp a férjével karöltve

Orbán Ráhel a BDPST egyik projektje kapcsán adott interjút.

A minap egy kerekasztal-beszélgetés során mutatták be a nagyérdeműnek a BDPST Group által felújított V. kerületi luxusszálló, a Hotel Dorothea művészeti és dizájnkoncepcióját. Az eseményen többek között Orbán Ráhel is megjelent, hiszen a cég a férjéé, Tiborcz Istváné, ő pedig a vállalat kreatív igazgatója.

Kapcsolódó: Hiába próbálták eltitkolni, botrány lesz belőle: Tiborcz István és Orbán Ráhel miatt kell lebontani a volt svábhegyi gyermekkórházat

A miniszterelnök lánya elmondta, a tervezés során sok kötöttségnek kellett eleget tenniük, a hotelnek ugyanis tükröznie kell a jövő történetét, a kapcsolatteremtést, a meglepetést, a váratlan utazást, ám az iróniát és a szemtelenséget is. Mint azt a Blikkel megosztotta, 15 éve dolgozik a vendéglátásban, előtte 10 évig tanulta a szakmát. Beszélt a BDPST missziójáról is, amely szavai szerint az, hogy

„Magyarország és Budapest ismertségét növelje annak tudatosításával, hogy nagyon sok műtárgyat alkottak, sok mindent találtak fel magyarok, amelyeket a világ bár ismer, de nem tudják, hogy magyarokhoz köthetőek.

Mi szeretnénk meghonosítani azt, hogy a vendéglátás és az idegenforgalom által jó hírét tudjuk vinni a magyar kultúrának”

Elmondása szerint munkájuk nemzetközileg is elismert. Elárulta,

a cég következő nagy projektje a Gellért szálló felújítása lesz

– a Mandarin Oriental luxusszállodalánccal együttműködésben.

Tiborcz Istvánról

Tiborcz István egyik sikeres üzletet köti a másik után. Miután a pénzügyek, az ingatlan- és hotelbiznisz, a logisztika vagy az energetika területén már kiteljesedett, erdészeti, faipari és növénytermesztési birodalmának felépítéséhez is hozzálátott a miniszterelnöki vő.

A magántőkealapos konstrukciót választotta Tiborcz, amikor 2024 elején megvásárolta addigi olasz tulajdonosától a kifejezetten jó pénzügyi pozícióban lévő Drawa Mezőgazdasági és Erdőgazdálkodási Kft-t. A cég az agráriumban szinte mindennel foglalkozik.

Hatalmas, 5000 hektáros földterület Somogyban, faipari és raklapgyártó üzem, sőt, még egy Széchenyi-kastély is a tulajdonába került a vásárlással. A vállalkozás 2022 végén 5 milliárd forintos saját tőkével rendelkezett, és csaknem 3 milliárdos árbevétel mellett bő félmilliárdos nyereséggel büszkélkedhetett.

Minderről >>ITT<< olvashatsz részletesen.

Kapcsolódó:

Váratlan bejelentés: Orbán Ráhel barátnője bezsebelte Nagy Mártontól a főnyereményt

Mi folyik itt? Mészáros Lőrinc és Tiborcz István „bankot robbantott” tavaly

Valódi Hírek