Rémálom a vasúton: Két helyen is baleset miatt bénult meg a közlekedés (+fotó)

Mindkét helyet autó hajtott a sínekre. Két helyen bénult meg baleset miatt a vasút közlekedése csütörtökön reggel.

Inárcs-Kakucs és Ócsa között, valamint Sáránd és Debrecen között is baleset miatt szünetelt reggel a vasúti forgalom – közölte a Mávinform csütörtök reggel.

Átjáróban történt baleset a debreceni vasút vonalán

A Nagykerekiből Debrecenbe tartó S506-os vonattal (36729) ütközött egy autó Debrecenben, a repülőtér közelében lévő, Vértesi úti andráskereszttel ellátott átjárónál. Az utasok közül senki nem sérült meg.

A helyszínelés ideje alatt – 9 óra 15 percig – szünetelt a forgalom Sáránd és Debrecen között, emiatt a vasúttársaság pótlóbuszokat rendelt. A Debrecen–Nagykereki vonalon hosszabb eljutási időre, rövidebb szakaszon közlekedő vagy kimaradó járatokra is számítani kell. A menetrend a tájékoztatás szerint délelőtt helyreáll.

Döbbenetes fotók

A Lajosmizséről a Nyugati pályaudvarra tartó S21-es vonattal (2959) ütközött egy autó Inárcsnál a Rákóczi úton lévő, andráskereszttel ellátott vasúti átjáróban. Az utasok közül senki nem sérült meg. A helyszínelést 8 óra 30 perckor befejezték, a forgalom addig szünetelt Inárcs-Kakucs és Ócsa állomások között. Az utasokat pótlóbusz szállította. A menetrend itt is helyreáll a délelőtt folyamán.

Megdöbbentő képek készültek a baleset után:

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek