Utazásért cserébe szex? Magyar Péter XVII. kerületi jelöltje „vállalkozó szellemű” lányokat toborzott Olaszországba

Tisztességtelen ajánlat a Tisza Párt politikus-jelöltjétől.

Nehezen félreérthető hirdetéseket tett közzé több Facebook-csoportban is egy évvel ezelőtt, 2023. áprilisában Dálnoki Áron – vette észre a Nyugati Fény.

A férfi nem más, mint a Tisza Párt néhány nappal ezelőtt bejelentett XVII. kerületi polgármester-jelöltje, a Nyugati Fény által felfedezett hirdetésekben pedig bevállalós, vagy ahogy Dálnoki fogalmazott, „vállalkozó szellemű” lányokat keresett, akiket egy barátjával levittek volna Olaszországba a Garda tóhoz, ahol az ingyen utazásért, szállásért és hajókázásért cserébe „miegymás” lett volna a fizetség a lány részéről.

Dálnoki Áron / fotó: Facebook

Dálnoki Áron a hirdetését legalább két Facebook-csoportban is közzétette, az egyik a 123 ezer taggal rendelkező ♥ Olaszország nyaralás, szállás tippek nevű csoport, a másik pedig egy jóval kisebb, 1500 taggal bíró, Szingli tars keresö 😉 nevű csoport, utóbbiban cikkünk írásakor is fellelhető a poszt.

Előbbiben három lájkot (ebből két röhögős fejet), utóbbiban egyetlen nyilvános visszajelzést sem kapott a posztjára.

.

Dálnoki Áron a Nemzeti Választási Iroda honlapja szerint május 3-án vette át az ajánlóíveket, és május 6-án vették nyilvántartásba, mint a Tisza párt XVII. kerületi polgármester-jelöltjét.

Magyar Péter legutóbb az ATV Heti napló című műsorában arról beszélt: a céljuk, hogy a júniusi önkormányzati választáson fővárosi listát állítsanak, és 5-6 képviselővel bekerüljenek a Fővárosi Közgyűlésbe, amivel Magyar elképzelései szerint megkerülhetetlen tényezők tudnának lenni Budapest vezetésében.

Valódi Hírek