Magyar Péter letiltotta a saját jelöltjeinek szereplését

A Tisza Párt egyik polgármesterjelöltje árulta el, hogy nem mehetnek a választók közé.

„A következő két napban én NEM jelenhetek meg a kerületben, ez politikai megfontolás, amit nagyon sajnálok, de pl. az EP-képviselők sem mutatkozhatnak…politika”

– fogalmazott Facebook-bejegyzésében Dálnoki Áron, Magyar Péter pártjának XVII. kerületi polgármesterjelöltje. Vagyis a Tisza Párt politikusa lényegében maga vallotta be, hogy Magyar Péter utasítására

egyáltalán nem mehetnek a választópolgárok közelébe

a párt polgármesterjelöltjei, valamint európai parlamenti képviselőjelöltjei sem.

Adódik a kérdés: vajon miért tiltotta le a saját jelöltjeinek nyilvános szereplését, választókkal való kommunikációját Magyar Péter? Nincs kizárva, hogy éppen a hirtelen összehalászott jelöltek személyével van a legfőbb gond.

Mivel Magyar Péternek nagyon rövid időn belül kellett jelölteket találnia előbb a Tisza Párt EP-listájára, majd pedig három kerületi polgármesterjelöltet a fővárosi listaállításhoz, ezért nem volt túl nagy lehetőség a válogatásra. Így válhatott Magyar Péter kőbányai polgármesterjelöltjévé az a Barna Judit, aki korábban büszke Fidesz-szavazó és Fidelitas-tag volt, sőt

nárcisztikus idiótának

nevezte Magyar Pétert.

Tehát a szereplések letiltásával Magyar Péter valószínűleg azt szeretné elkerülni, hogy a jelöltjei alkalmatlanságára, és esetleges zűrös ügyeire már a választások előtt fény derüljön.

A Facebook-bejegyzés itt olvasható:

Valódi Hírek