20 éves férfit tartóztattak le gyermekp0rnográfia miatt: Aljas trükkel csalta tőrbe az áldozatait

Gyermekp0rnográfia miatt tartóztattak le egy 20 éves borsodi férfit. Mutatjuk a részleteket.

Minden eszközt bevetett az a borsodi férfi, aki magát rendőrnek kiadva próbálta behálózni a tizenéves kislányokat. A Blikk értesülései szerint a 20 éves gyanúsított több mint egy hónapja letartóztatásban van, korábban a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományában dolgozott fegyveres biztonsági őrként.

A férfi egy kelet-magyarországi kisvárosban teljesített szolgálatot, oda az információk szerint az édesapja közbenjárásával került, aki a hatóság magas beosztású embere.

A gyanúsított pár éve már csoportkísérőként vett részt az egyik közeli településen lévő, egyházi fenntartású általános iskola kirándulásain. Idén márciusban az operába látogattak el a gyermekek. Közülük több kiskorút próbált behálózni a 20 éves fiatalember, aki megtévesztésül még egy igazolványt is meglobogtatott előttük. Minderről a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség szóvivője, Jogg Zsolt számolt be a lapnak.

Részletezése szerint a férfi később az interneten létesített kapcsolatot a megismert tizenévesekkel, akiknek azt hazudta, hogy nyomoz és ehhez a segítségükre van szüksége. Megadott nekik egy felhasználónevet, arra utasította őket, hogy vegyék fel vele a kapcsolatot. A története szerint azt a felhasználót akarta börtönbe juttatni. Kiderült, hogy ő maga volt a képernyő túloldalán, a kiskorúakat pedig p0rnográf felvételek készítésére, átküldésére bírta rá.

Végül az egyik gyermek családtagja észlelte a történteket, hallotta, ahogy az egyik érintett lány egy telefonbeszélgetés során tiltakozott. Felvette a kapcsolatot a hatóságokkal, a 20 éves férfit elfogták, 18. életévét be nem töltött személyt ábrázoló pornográf felvétel megszerzésével vagy tartásával elkövetett gyermekp0rnográfiával gyanúsítják.

A lap kereste az ügyben érintett oktatási intézményt, annak vezetője azonban nem akart nyilatkozni a történtekről.

Mellesleg a gyanúsított középiskolás korában még hitéleti díjat is kapott.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek