Mészáros Lőrinc hal0tt madarakat dédelget? Megszólalt az Orbán-barát milliárdos

Mészáros Lőrinc emberei szerint minden rendben van a 2Rule-lal.

Cáfolta az értesülést Mészáros sportmárkája

A boltokat költözés és megújulás miatt zárták be, a webshopot pedig épp most frissítik – közölte a 2Rule-t forgalmazó cég. Mindezt azok után, hogy szerdán a sajtóban megjelent a hír: Mészáros Lőrinc cégének telephelyei megszűntek.

„Az iroda és bemutatóterem megújult környezetben várja majd partnereit”

– erről küldött közleményt a Mészáros Csoport a 444.hu-nak, miután kiderült, hogy a 2Rule fióktelepei öt év után bezártak. A cégcsoport csütörtökön azt közölte, hogy a Magyar Sportmárka Zrt., amely a 2Rule sportmárkaruházatot forgalmazza, „új helyre költözött”.

A 2Rule-nak a webshopja sem működik. Erről a cég azt írta, hogy „a webshop frissítés alatt áll, így átmenetileg nem elérhető”.

Lapunk is beszámolt róla, hogy Mészáros Lőrinc 2Rule (ejtsd: turul!) nevű cége lehúzta a rolót. Az okok nem világosak, ám a cég sikere (?) már a múlté. A vállalat nemrég mindkét, 2019-ben nyitott fióktelepét bezárta Budapesten, a Váci út 80-ban és a Ferihegyi út 280-ban, emellett a webáruház sem működik már – írta meg az atlatszo.hu.

Az utóbbin az az üzenet fogadja a vásárlókat, hogy

„Kedves Vásárlóink! Webshopunk átmenetileg nem üzemel”.

A cég az oknyomozó portál kérdéseire válaszolva közölte, hogy

„termékeink értékesítése értékesítési managereken keresztül történik, a lakossági értékesítés jelenleg szünetel, partnereink főként nagyvállalatok és sportegyesületek”.

Valódi Hírek