Itt mindenki megőrült? Gáspár Győzike lánya bekerült az Európai Parlamentbe

Kilőtt a színvonal.

A botrányhősként elhíresült médiaceleb, Gáspár Győző lánya, Evelin a leköszönő fideszes európai parlamenti képviselő, Járóka Lívia asszisztense lett – szúrta ki a blikk.hu. Győzike és szintén médiaceleb partnere, Gáspárné Balla Beáta elsőszülött lánya feltételezhetően idén csatlakozott – az egyébként idén leköszönő, roma EP-képviselő stábjához.

Ugyan Gáspár Evelin szakmai életrajzában nem szerepel az európai parlamenti munka, Járóka Lívia EP-profiljáról egyértelművé válik a 30 éves nő foglalkoztatása. Ez az alábbi képernyőfotónkon is látszik:

Járóka Lívia asszisztensei. Az ábrán jól látszik Gáspár Evelin neve is. Forrás: https://www.europarl.europa.eu/meps/hu/28141/LIVIA_JAROKA/assistants#detailedcardmep

A portál megkereste Járóka Líviát Evelin foglalkoztatásáról. A nevében nyilatkozó közvetlen asszisztense azt írta, személyes meghallgatás alapján döntött Járóka az alkalmazottjairól, és a Gáspár lány foglalkoztatásával kapcsolatban a döntő érveket hivatalosan a nyelvtudása, valamint a korábbi szakmai tapasztalatai jelentették.

A fiatal viszonylag jó hírű iskolákat végzett: középiskolába egy pásztói líceum nyelvi tagozatára járt, pedig a budapesti International Business School nevű nemzetközi egyetem gazdasági képzését végezte el.

Járóka Lívia Gáspár Evelin társaságában az Európai Parlamentben. (Fotó: Járóka Lívia/Facebook)

Gáspár Evelin asszisztensi munkájáról sem az érintett, sem a szülei nem nyilatkoztak. A család egyik ismerőse azonban arról beszélt, hogy Evelin nem kíván hosszú ideig Brüsszelben időzni, ugyanis rövidesen a Farm VIP következő évadának forgatásában vesz részt Magyarországon.

Győzike április 10-én az EP-ben fotózkodott. Immáron nyilvánvaló, hogy nem pusztán a politikai „érdeklődése” (?), hanem a lánya munkája is motiválttá tette a kiutazásban. Győzike az EP-ben ráadásul a sajtótájékoztatókra berendezett, képviselők számára fenntartott helyre is beülhetett.

Valódi Hírek