DK: Nem veszünk részt a Fidesz „vizsgálatnak” csúfolt politikai bohózatában!

Mutatjuk a DK Bóka János meghallgatása kapcsán írt friss közleményét.

A DK szerint a hangsúly valójában a Fidesz-párti pénzlenyúláson van

Az Európai Ügyek Bizottsága Deutsch Tamás múlt havi beszámolója után kedd reggel Bóka János európai ügyekért felelős miniszter meghallgatásával folytatja a „baloldal brüsszeli politikai akciói” elleni vizsgálatát – már ahogy ők nevezik az uniós pénzek rendszerszintű fideszes ellopását. Erről Barkóczi Balázs tájékoztatott lapunkhoz is eljuttatott friss közleményében.

Ahogyan a Fidesz európai parlamenti listavezetője elmondta, a bizottsági meghallgatásokkal

„a magyar szuverenitás ellen támadást intéző magyar politikai erőket, és az erkölcsi, politikai értelemben hazaáruló magyar politikai manővereket”

akarják „leleplezni” – idézte szavait az Európai Ügyek Bizottságának alelnöke.

Mint hangsúlyozta, a Demokratikus Koalíció eddig sem és ezután sem vesz részt a Fidesz „vizsgálat”-nak csúfolt politikai bohózatában. Képviselőik így a bizottsági üléstől is távol fognak maradni.

A DK nem hagyja szó nélkül, hogy a Fidesz lenyúlja az EU-s pénzeket

Annak ugyanis, hogy az európai pénzek továbbra sem érkeznek meg Magyarországra egy oka van, ez pedig a rendszerszintű orbáni korrupció – fogalmazott a DK országgyűlési képviselője.

„Mi továbbra is azért dolgozunk, hogy a magyar kormány ne tudja ellopni a magyaroknak szánt uniós pénzeket, és azok valóban a magyar emberekhez, és a kis és középvállalkozásokhoz kerüljenek.

Ez nagyon világos álláspont, ami Magyarországot szolgálja az Orbán-rendszerrel szemben”

– emelte ki Barkóczi Balázs.

Valódi Hírek