Mi folyik itt? Bedugulnak a magyar utak, hatalmas lesz a káosz az autópályákon (+videó)

Többek között M1–M7-es autópálya közös szakaszán is torlódásra, dugóra lehet számítani.

Burkolatjelfestés miatt reggel 9 és délután 3 óra között kedden sávzárás lesz az M1–M7-es autópálya közös szakaszán Budaörsnél. Szerdán az M0-s autóúton, Törökbálintnál végeznek munkálatokat a szakemberek – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

Mint írták, a közlekedőknek ez idő alatt hosszabb menetidővel kell számolniuk.

A tájékoztatás szerint a munkálatok miatt kedden az M1–M7-es autópálya közös szakaszán, a Győr felé vezető oldalon csak egy sávon haladhat a forgalom.

Napokig araszolhatnak a sofőrök dugóban az autópálya egyes részein

Április 17-én, szerdán az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán Törökbálint és Érd térségében is csak egy sávon haladhat majd a forgalom – fejtette ki a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Már a múlt héten is érzékelhető volt, hogy valami készül az M0-son. Nemcsak a gyorsforgalmi úton, hanem a be- és kivezető szakaszokon is állt a kocsisor – fogalmaztak az RTL Híradójában.

A hárosi Deák Ferenc híd előtt mindkét irányból két sávra szűkítették az utat, mivel a hídon garanciális javításokat végeznek a szakemberek.

Ez mellesleg az M0-s egyik legforgalmasabb szakasza, a munkálatok miatt még napokig torlódásokra kell készülniük a közlekedőknek – részletezte a Magyar Közút Nonprofit Zrt szóvivője, Pécsi Norbert Sándor.

A cég úgy tervezi, hogy a hét második felére befejezi a munkát a híd környékén.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek