Eldőlt Gulyás Gergely sorsa: Kiderült, ki tartja a következő kormányinfót

Gulyás Gergely kockája el van vetve.

Gulyás Gergely állapotáról friss hírek érkeztek

Szerdán megírtuk, hogy hirtelen előkerült Gulyás Gergely. Mint ismert, a kancelláriaminiszter gerincfájdalmak miatt műtéten esett át még februárban. Eleinte sem ő, sem a kormány nem nyilatkozott az operáció körülményeiről, ám a tárcavezető a múlt héten elárulta, hogy miért volt szükség a beavatkozásra.

Gulyás korábban úgy nyilatkozott, hogy húsvét után visszatér a kabinet- és kormányülésekre. Szerdán a Stratégiai Kabinet ülésén vesz részt a kancelláriaminiszter, amelyről közösségi oldalán is tájékoztatott. A miniszter Navracsics Tibor területfejlesztésért is felelős miniszterrel, valamint Nagy Jánossal, a miniszterelnök személyi titkárával közösen látható egyik legújabb fotóján.

„Kormányülés jövő héten lesz, így kormányinfó is”

– közölte a Miniszterelnökség a Telex azon kérdésére, hogy a miniszter mikor térhet vissza hivatalába, és hogy mikorra várható a következő kormányinfót.

Ez történt a kancelláriaminiszterrel

Gulyás Gergely műtétje előtt utoljára február 16-án tartott kormányinfót, azóta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. Közlése szerint a műtét jól sikerült, de újra kellett tanulnia járni, jelenleg bottal magabiztosan közlekedik és rehabilitációra jár.

Gulyás saját bevallása szerint nyáron már futni és focizni szeretne, bízik a mihamarabbi felépülésben.

Megírtuk, hogy Vitályos Esztert nevezték ki hétfőn kormányszóvivővé a Fidesz hivatalos főpolgármester-jelöltjeként megmérkőző Szentkirályi Alexandra helyére. A jövő heti kormányinfót tehát már ő áll majd a műtétből felgyógyuló Gulyás mellett.

Valódi Hírek