Magyar Péter ismét Gyurcsányt támadta Orbán helyett

Kicsit eltévesztette a célpontot.

Sokan várták, hogy Magyar Péter ígéretéhez hűen ráborítja az asztalt az Orbán-rendszerre. Ezt jelzi, hogy közel 700 ezren nézték végig Magyar Péter oldalán azt az interjút, amelyben a hangfelvétel elkészülésének körülményeiről is beszélt.

Aki azt hitte, hogy ebben a beszélgetésben végre Orbán Viktorra kerül a célkereszt, az nagyot tévedett, Magyar Péter ismét Gyurcsányt vette elő.

Szerinte a gyűlöletkampányokat és a lejáratást nem Orbán Viktor vagy Rogán Antal honosította meg Magyarországon, hanem Gyurcsány Ferenc, a Fidesz pedig csak „eltanulta” tőle.

Szó szerint azt mondja: ha a Fidesz tanult valamit Gyurcsány Ferenctől, márpedig úgy tűnik, hogy gyűlöletkeltésből, az ország megosztásából, akár bűnelkövetésből is tanult Gyurcsány Ferenctől…”.

Hogy mi? Mármint attól a Gyurcsány Ferenctől tanult a Fidesz a lejáratást, akinek a kormányzása alatt még így néztek ki a választási plakátok?

forrás: Klubrádió

Nyakatekert erkölcsiség ez, az biztos. Magyar Péter úgy beszél, mintha minden, ami rossz a politikában, az csak és kizárólag Gyurcsány Ferenctől származhatna, Orbán Viktor pedig nem rossz, csak rossz társaságba keveredett, rossz példát látott maga előtt.

Magyar szerint az Orbán-rendszerért tehát nem a rendszer névadója és feje, Orbán Viktor a felelős, hanem Gyurcsány Ferenc.

Valószínűleg ez a torz világkép szülte meg azt is, hogy Magyar előbb fogna össze a Fidesszel, mint a legnagyobb ellenzéki párttal. Így nem közelebb, hanem inkább távolabb vagyunk a változástól.

Valódi Hírek