Pánik Budapesten: Durranás és kiabálás rázta fel a Bocskai út lakóit éjjel

Az autós üldözés során összesen 17 esetben hajtott át a piroson.

Megírtuk, hogy autós üldözés volt vasárnap éjjel Budapesten.

Az érintett sofőr, akit a rendőrök a Rákóczi úton akartak leinteni, menekülőre fogta. Hat rendőri egység csatlakozott a hajszához, míg végül sikerült megállítani a száguldozó autóst.

Személyi sérülés nem történt, a rendőrök azonban a földre teperték a sofőrt, akit meg is bilincseltek.

Durranásra lettek figyelmesek a környékbeliek. Autós üldözés állt a háttérben

Az RTL Híradó birtokába jutott felvételen az látszik, hogy az autó kerekei laposak. A szemtanú – aki a videót készítette – is arról számolt be, hogy durranásra és kiabálásra figyelt fel. Feltehetően a jármű kapott defektet, ez okozhatta a zaj egy részét.

Hozzátette, úgy látták, hogy az autó szélvédője is be volt törve – a híradó is úgy tudja, hogy ezért akarták a hatóság emberei leinteni a sofőrt.

Az információk szerint észszerű magyarázattal nem tudott szolgálni a történtekre, a papírjai rendben voltak, és a szonda szerint alkoholt sem fogyasztott.

A rendőrök által készített felvételen látszik, hogy üldözés közben a száguldozó autója az egyik rendőrautónak koccant.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője megosztotta, hogy a sofőrrel szemben 19 esetben közigazgatási bírságot szabtak ki. Emellett szabálysértési, valamint büntetőeljárás indul ellene.

A hajsza során 17 esetben hajtott át a piros lámpáknál, továbbá kétszer szembement a forgalommal. Több mint 1,2 millió forintos pénzbüntetést, és

összesen 144 büntetőpontot kapott a tettéért.

(rtl.hu/Nyugati Fény nyomán)

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek