Mi történik? Újabb furcsa videóban parádézik Orbán Viktor és Curtis

Megint összeöltöztek.

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott egygólos győzelmet aratott a vendég török csapat ellen pénteken. A magyarok győztes találatát a válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik szerezte meg a játékidő 48. percében, egy büntetőből.

Megírtuk, hogy a miniszterelnök is kiment szurkolni a meccsre. Orbán Viktor egy fotót is posztolt közösségi oldalára, amelyen az látható, amint a VIP-szektorban drukkolnak közösen Curtisszel. Orbán és Curtis talán össze is beszéltek a mérkőzés előtt, ugyanis mindketten fehér inget és fekete zakót öltöttek a Puskás Arénában megrendezett barátságos mérkőzés alkalmából.

A fotót a miniszterelnök saját hivatalos oldalán osztotta meg:

Ám Curtis felbukkant a napokban Orbán TikTok-csatornáján is. A miniszterelnök a kínai videómegosztón egy évekkel korábbi felvételt tett közzé, amelyen Orbán egy kislány kérdésére válaszolva azt mondja: a lila a kedvenc színe, és hamarabb volt Újpest-szurkoló, mint fideszes.

„– Hallom, hogy maga Újpest-szurkoló.

– Hát hallom, hogy ön is. Vagy az volt?

– Gyerekkoromban az voltam.

– Mi történt?

– Aztán most már Puskás”

– idézte a 24.hu a beszélgetést a kormányfő és a rapper között.

Videó:

@viktor_a_tiktokon Amikor még kissrác voltam #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #Curtis #Majka #Újpest #UTE ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon

(Orbán Viktor/TikTok)

Valódi Hírek