Magyar Péter úgy tudja, valakik megmásították a Völner–Schadl ügy nyomozati iratait

De a bizonyítékokat későbbre tartogatja Magyar Péter.

Szerda délelőtt tíz órától tanúként hallgatták meg Magyar Pétert a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen, ahová jogi képviselői, többek között Bárándy Péter volt igazságügyi miniszter is elkísérte.

KAPCSOLÓDÓ: Pottyondy Edina leszedte a keresztvizet Magyar Péterről

Varga Judit volt férje – aki újabban pártalapításon dolgozik – előzetesen azt ígérte: ma bebizonyítja, hogy a kormány is érintett a Völner–Schadl-ügyben. Magyar Péter végül nem adott át perdöntő bizonyítékokat, azokat a következő meghallgatásra, március 26-ra tartogatja.

Magyar Péter a meghallgatás után az ügyészség épülete előtt azt mondta:

„Rogán Antal és/vagy Rogán Antal emberei bementek az ügyészségre, és manipulálták az ügyészségi iratokat, ami annyit jelent, hogy hozzátettek vagy kihúztak dolgokat a nyomozati iratokból”.

Azt mondta, hogy az üggyel kapcsolatos bizonyítékai már több hónapja rendelkezésére állnak, „ezeket a családom védelme érdekében készítettem”.

Arról is beszélt, hogy az ügyészség újabb, folytatólagos tanúkihallgatásra hívta be március 26-ra, jövő keddre.

„Abban állapodtunk meg, hogy erre a kihallgatásra hozom el a rendelkezésemre álló bizonyítékokat, amikkel ezeket az állításokat bizonyítani tudom”.

Azt mondta, hogy ha lehetősége van rá, akkor nyilvánosságra is hozza a bizonyítékokat, amelyekről egy kérdésre válaszolva azt mondta, hogy azok hangfelvételek, de „minden kérdésre csak a jövő héten tudok válaszolni”.

Valódi Hírek