Ez már a vég kezdete? Megpróbálta eltitkolni, de lebukott a vezető Fidesz-politikus

Ez nem jött össze!

Szabó Zsolt nagyon jól járt az elmúlt években

Hosszú éveken át kihagyta vagyonnyilatkozataiból több ingatlanját Szabó Zsolt, Hatvan országgyűlési képviselője. Az ingatlanmutyi kapcsán a Magyar Hang írt kedden.

A portál szerint a hatvani Cukorgyári-tavat több oldalról Szabó Zsolt ingatlanjai határolják, miközben a tó hivatalosan azé az Aranyfácán Konzervgyáré, amelynek tulajdonosa a politikus rokona. Ráadásul előbbi cég jogelődjét maga a politikus tulajdonolta 2004-ig.

Szabó esete nem csupán számos eltitkolt ingatlanjai miatt szolgáltat figyelemre méltó tényeket. További érdekes tény ugyanis, hogy a képviselő mindössze az elmúlt négy évben, 2020 óta gyarapította látványosan az ingatlanportfólióját a Zagyva partján. A Hatvan határában fekvő háromhektáros terület egy részét fokozatosan vásárolja fel Szabó. A terület egyik része Hatvanhoz, míg másik fele a Boldog nevű településhez tartozik.

Szabó Zsolt szemüvegben, rövid, ősz hajjal, kék zakóban, fehér ingben és kék csíkos nyakkendőben a távolba néz. A háttérben több magyar zászló látható.

Szabó Zsolt hatvani országgyűlési képviselő

Ingatlanmutyi vagy hirtelen jött szerencse?

Utóbbi városban szintén 2020 óta vannak ingatlanjai az országgyűlési képviselőnek, azonban erről vagyonnyilatkozataiban még csak nem is említette ezeket. Nemrég tulajdonjogot szerzett egy további ingatlanban a településen, azonban ezt csak a jövő évi kimutatásban kell csak feltüntetnie.

És ez még nem minden: Szabónak

155 hektáros mezőgazdasági területe van Gyöngyöstarjánban, Szuhán pedig 38 hektáros erdő (sic!) van a birtokában.

A portál cikke újabb érdekes mozzanatot jelenít meg. Kiderült ugyanis, hogy miután az újságíró meg akarta tekinteni a Szabó Zsolt gyarapodását bizonyító ingatlanokat, a képviselő hirtelen kiegészítette az idén január benyújtott vagyonnyilatkozatát.

Valódi Hírek