Százezrek nézik: Pottyondy Edina pörgőrúgással szállt bele a gané Kónya Endrébe

Szem nem marad szárazon.

Pottyondy Edina megnézte a Family Guy legújabb részét: azaz végigment a heti magyar híreken. Összefoglalójában mindenkit kiosztott – a szottyos szendvicseket reklámozó Ókovács Szilvesztertől a Donald Trump mellett pöffeszkedő Orbánig Viktorig.

A népszerű humorista szerint ugyanis lassan olyan a magyar közélet, mint egy Family Guy-epizód, amely Danielle Steel és Stephen King írói munkássága előtt tiszteleg.

Ami nem csoda, ha az elmúlt napok híreit nézzük.

„Orosz ügyészek, török smasszerek, türkmén kalauzok és azeri katonai alakulatok is csatlakozzanak a kínai rendőrökhöz, bangladesi akkumunkásokhoz és a Fülöp-szigeteki buszsofőrökhöz”

– sorolta.

„Eközben Endre bácsi folytatja az egykori neveltjei traumatizálását”

– utalt Kónya Endrére, aki egy doboz cigivel és 6 ezer forinttal akart hamis tanúzásra rávenni egy bicskei áldozatot.

Ezenkívül a kormánypárt „legújabb influenszeréről„, a TikTokon botrányos élőzéseiről elhíresült transznemű Noryna Diamondról is beszélt, aki az elmúlt hetekben azzal vádolta a gyerekvédelmi tüntetés egyik főszervezőjét, Osváth Zsoltot, hogy kiskorúval létesített sz€xuális kapcsolatot.

Pottyondy megemlítette azt is, hogy az alá nem támasztott információt a kormányzati média szinte minden fórumon szétkürtölte. Ellentétben azzal, amikor Noryna hasonló hitelességgel Gulyás Gergelyről tett kompromittáló állításokat.

Nézd meg a teljes videót:

(Pottyondy Edina/YouTube)

Valódi Hírek