Megáll az ész: Orbán lányának táskája többe került, mint a kéthavi magyar átlagbér

Orbán Flóra Floridában mutatta meg magát.

A magyar miniszterelnököt a legkisebb lánya, Orbán Flóra kísérte el Floridába. Az ott készült fotókon jól látható, hogy a 19 éves lány egy 600 ezres Gucci-táskát viselt.

A frissen érettségizett lány vállán a Gucci Horsebit 1955 kollekciójának egyik darabja látható, a táskát pedig, ahogy az a nevéből is kiderül, egy zablát idéző fémcsat díszíti. A divatház honlapjáról kiderül,

a fekete bőrtáska 600 ezer forintba kerül.

Beszámoltunk róla, hogy Orbán Viktor az Amerikai Egyesült Államokba utazott, hogy ott meglátogassa kebelbarátját, a bukott szélsőjobboldali exelnököt, Donald Trumpot. Ismert, hogy a kőgazdag amerikai üzletemberből aggkorára politikussá lett médiaszemélyiség harmadszorra is megméreti magát az elnökválasztáson idén ősszel, és kellenek neki a támogatók.

A találkozó ténye sem elhanyagolható fontosságú, de van egy sokkal érdekesebb mozzanata a két nárcisztikus politikus találkozójának. Orbán Viktor ugyanis nem várt kísérettel érkezett:

vele tartott legkisebb lánya, az alig 19 éves Flóra.

Tehát a miniszterelnök nem a feleségét, Lévai Anikót vagy a katonai karrierről ábrándozó Gáspárt, esetleg a turizmusban lubickoló legidősebb gyermekét, Ráhelt vitte, hanem a kevesebb mint két éve érettségizett, zsenge korú lányát.

A válltáskát Káncz Csaba szúrta ki, aki Facebook-bejegyzésében kommentálta a látottakat.

„Na igen. Kár lenne tagadni, hogy az állampárt mára egy zsákmányszerző Zrt-vé alakult.

A 19 éves Orbán Flóra 600 ezres Gucci táskával lejt a Trump-birtokon (‘Mert megérdemli’), miközben az egy főre jutó tényleges fogyasztásban idén már hazánk beesik a tök utolsó helyre az EU-ban (‘Mert megérdemlitek’)”

– írta.

(Káncz Csaba geopolitikai jegyzetei / Facebook)

Valódi Hírek