Ez kínos! A DK-t akarta ütni Azahriah, de a Momentum kampányszlogenjét tulajdonította nekik

Végül inkább letörölte a posztját.

Senki nem várja el a zenészektől, hogy naprakészek legyenek a politikában. Ők szórakoztatóipari szakmunkások, az a dolguk, hogy jó zenét írjanak.

Ha azonban önkéntesen beszállnak a pártpolitikába, akkor elvárható lenne, hogy alapvető tényekkel tisztában legyenek.

Ez most nem sikerült az Azahriah néven elhíresült Baukó Attilának.

„Pedofilok! Bibibí! Pedofidesz! Eddig terjed az intelligenciája a DK-nak, hogy nem szívódnának fel a f*szba ők is valahova”

– mondta egy azóta letörölt videójában Azahriah, erről pedig a teljes „ellenzéki” média lelkendezve beszámolt.

Aprócska probléma, hogy Azahriah a Momentum kampányszlogenjét tulajdonította a DK-nak, majd azzal próbálta ütni őket, ugyanis a Pedofidesz szó a Momentum találmánya, ők voltak azok, akik ezt kitalálták, majd egységesen ezzel a laptopjukra ragasztott felirattal mentek be a Parlamentbe, amint arra Ungár Péter felhívta a figyelmet Donáth Anna álszent hányingerezős mondatai kapcsán, és amint arról az alábbi képek is tanúskodnak:

.

Azahriah öngóljával tehát újfent illusztrációt kapott a latin mondás, miszerint Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

Az pedig már a magyar „ellenzéki” sajtó állapotát tükrözi, hogy az Azahriah kirohanásáról beszámoló Telex, 444, rtl.hu, egyetlen szóval sem említi, hogy az énekes valójában a Momentum szlogenjét tulajdonította a DK-nak, és azzal próbálta ütni a pártot. Sőt, ráerősítve Azahriah narratívájára, idézik a momentumos Donáth Annát, akinek úgymond „hányingere van” a Fidesz és a pedofília összemosásától, miközben pont a Momentum-frakció vonult be „Stop Pedofidesz!” felirattal a tisztelt Házba.

Tanulság nincs, talán csak annyi, hogy a zenész jobb, ha marad a hangjegyeknél, az olvasó meg még az ellenzéki oldalon is válogassa meg, honnan tájékozódik.

Valódi Hírek