Dobrev Klára bemutatta a DK „Tőlük elvesszük, Nektek odaadjuk!” programfüzetét

Dobrev Klára megosztotta, hogy a kiadványban megtalálható az árnyékkormány legfontosabb és legelső 24 intézkedése.

Dobrev Klára friss Facebook-videójában bemutatta a Demokratikus Koalíció „Tőlük elvesszük, Nektek odaadjuk!” programfüzetét.

A DK egy 20 oldalas kiadványban foglalta össze, hogy hogyan fogja visszavenni az országot a fideszes milliárdosoktól, és hogyan fogja visszaadni azt az embereknek. A kiadvány címe is erre utal.

Ebben a füzetben 8 olyan kormányközeli milliárdost mutatnak be, akik napjainkban bármit megtehetnek a magyarok ellen. Van, aki a magyarok rezsiszámláin keres milliárdokat, van, aki az orbáni infláción és a dráguláson gazdagodik, van, aki a tönkretett állami egészségügyből menekülő magyarok magánegészségügyi költésein akar újabb milliárdokat keresni, és akad olyan, aki vendégmunkásokat hoz a magyarok munkahelyeire.

„Minden fideszes milliárdos gazembert egy tisztességes magyar állampolgárral és az ő problémáival állítottunk szembe olyan állampolgári levelek alapján, amikkel hozzánk vagy egyenesen Dobrev Klárához fordultak az emberek”

– részletezte a DK.

Ők olyan emberek, akik tanulnak, dolgoznak, adóznak, gyereket nevelnek, esetleg már végigdolgozták az életüket ebben az országban. Ugyanakkor mégsem tudnak egyről a kettőre jutni – hívták fel rá a figyelmet.

Ezeken az oldalakon azt mutatják meg, hogy mit tenne értük egy Dobrev Klára vezette szociáldemokrata kormány,

mi lenne a szociáldemokrata fordulat első 24 intézkedése.

Ez természetesen nem egy teljes program, csupán betekintést kívánnak nyújtani abba, hogy miért akarják leváltani az Orbán-rendszert és milyen szellemiségű kormányzásra készülnek – hangsúlyozták.

A következő hetekben több százezer programfüzetet fognak szétosztani a DK kitelepülésein szerte az országban – tájékoztattak.

(Dobrev Klára/Facebook)

Valódi Hírek