Itt a válasz: Kulcsár Edina végre elárulta, miért nem akart korábban gyereket

Mással volt elfoglalva.

Kulcsár Edina elárulta, régebben nagyon félt attól, mi lesz a gyerekei jövőjével, de most már nem engedi, hogy a félelmei parancsoljanak neki. Azt mondta, mára boldog nő, aki a családjának él.

Kulcsár Edina és a G.w.M-ként ismert Varga Márk, a napokban jelentették be: hamarosan megszületik második közös gyerekük is. Az egykori szépségkirálynő péntek este Instagram-történeteiben válaszolt követői kérdéseire. A legtöbb rajongója a terhességéről érdeklődött.

„A baba maximálisan tervezett volt, és hatalmas a boldogságunk, hogy ilyen gyorsan valóra válhat az álmunk”

– osztotta meg örömét rajongóival az influenszer.

Az egyik kérdező felidézte, hogy Kulcsár korábban azt mondta, „erre a világra nem szívesen szülne gyereket”, és arról érdeklődött, mi változott azóta. Kulcsár válaszában kijelentette, már más a véleménye a ebben a kérdésben.

„Ezt egy olyan állapotomban mondtam, amikor szörnyen voltam lelkileg, de egyébként már akkor is megvolt az első két gyermekem”

– mondta.

„Akkoriban nem tudtam, hogy mihez kezdjek magammal,

elég mélyen beleástam magam a környezetvédelembe

és annak minden szegmenséig eljutottam. Hatalmas nyomást okoztam magamnak, amitől még inkább befordultam és rettegtem, hogy mi lesz a gyerekeim jövőjével. De aztán változtattam az életemen és a nézeteimen, és megfogadtam, hogy

nem enegedem meg magamnak, hogy a félelmeim irányítsanak

és külső behatások befolyásolják a lelki állapotomat. Mára egy boldog nő vagyok, aki a családjának él, és azt éreztük, hogy akkor lesz teljes az életünk, ha lesz még egy közös babánk a férjemmel”

– részletezte Kulcsár.

Első közös gyermekük, Amara tavaly májusban jött világra. Volt, aki arról érdeklődött Kulcsárnál, nem gondolja-e, hogy túl korai volt újra teherbe esni.

„Pont az volt a cél, hogy pici legyen a korkülönbség. Az első két gyermekem között is pici a korkülönbség (19 hónap), és mára nagyon örülök, hogy így történt. Most egy picit még kisebb lesz ez a korkülönbség (15 hónap), de ezt az Isten is így akarta”

– válaszolta az influenszer.

(24.hu nyomán)

Valódi Hírek