Váratlan celeb jelent meg Orbán évértékelőjén: Rögtön sikerült lejáratnia magát

Feneket csinált a szájából.

Épp az elmúlt napokban csatlakozott a ped0fília elleni kiálláshoz Széki Attila, művésznevén Curtis, a neve nyilvánosságra kerülése után gyorsan visszakozott. A rapper a közösségi oldalán közölte: ugyan elutasítja a ped0fíliát, nem hajlandó részt venni semmilyen eseményen, amely politikai állásfoglalásnak is tekinthető.

Úgy tűnik, Curtis véleménye napról napra változik. A politikától „távol maradó” zenész ugyanis részt vett Orbán Viktor évértékelő beszédén. Azon egyébként csak meghívott személyek vehetnek részt, akik a kormányfő legbelsőbb köréhez tartoznak.

Zsigmond Barna Pál – Curtishez hasonlóan újpesti illetőségű – fideszes országgyűlési képviselő fotóján büszkén pózol az Orbán-párti rapper. Ha ez nem lenne elég, a celeb lila szívet kommentelt a bejegyzés alá.

Úgy tűnik, ha Curtisnek Orbánék oldalán kell feszíteni, azt nem tekinti politikai állásfoglalásnak a zenész.

Curtis állásfoglalása nem csupán a ped0filbotrány miatt figyelemre méltó. Nemrég derült ki, hogy borzasztó kálvárián kellett keresztülmennie a zenész édesanyjának, miután az egyik mentőszolgálat munkatársai tűrhetetlenül viselkedtek az édesanyjával.

(Zsigmond Barna Pál/Facebook/Nyugati Fény)

Valódi Hírek