Meglepő csavar: Hirtelen felbukkant Orbán Viktor, de van egy „kis” bibi a közlendőjében

Megtörte a csendet Facebookon Orbán Viktor.

A miniszterelnök az elmúlt napok politikai botrányai után nemcsak, hogy nem szólalt meg, gyakorlatilag teljesen eltűnt. Egyre többen tették fel a kérdést: hol van a miniszterelnök.

Hol bujkál Orbán, amikor két ped0filsimogató fideszes politikus is belebukik a ped0filbotrányba? Hogy fordulhat elő, hogy lemond a köztársasági elnök és egy volt miniszter is, a kormányfő mégsem szólal meg négy nap elteltével sem? – vetette fel a DK politikusa, Barkóczi Balázs keddi sajtótájékoztatóján.

Orbán Viktor nem hallgathatott tovább

Orbán ugyanis sem Novák Katalin, sem Varga Judit lemondása után nem állt a nyilvánosság elé. Ahogy akkor sem, amikor volt miniszterének, Balog Zoltán jelenlegi református püspöknek kellett meghallgatáson részt vennie.

Ahogyan azt a Nyugati Fény megírta, Novák Katalin lemondása után kiderült, hogy Balognak is köze lehetett ahhoz a megdöbbentő kegyelmi döntéshez, amely végül két fideszes politikus bukását okozta (eddig). Orbán meg is küldte a selyemzsinórt neki.

Igaz, amit Orbán Viktor Facebookon posztolt, a semminél is kevesebb. Magyarázat helyett képes volt egy kétszavas bejegyzést közzé tenni.

„Munka van!”

– írta.

(via Orbán Viktor/Facebook/Nyugati Fény)

Valódi Hírek