A DK Pintéréknek szegezte a kérdést: Miért tüntette el a kormányfő testvérét az orbáni ped0filhálózat a gyermekvédelem honlapjáról?

Pintéréknek válaszolniuk kell a DK kérdésére: Orbán Viktor öccsének neve miért vált köddé a honlapról?

Eltüntették Orbán Viktor miniszterelnök öccse, ifjabb Orbán Győző nevét és fotóit egy a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság honlapján megjelent cikkből – hívta fel rá a figyelmet Vadai Ágnes, a DK politikusa friss közleményében.

A dokumentum szerint Orbán Viktor testvérének sportegyesülete együttműködött a ped0fil igazgató által vezetett bicskei gyermekotthonnal, valamint az igazgató bűntársával, K. Endrével, akinek Novák Katalin köztársasági elnökként kegyelmet adott – részletezte a Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese.

Pintér Sándornak szegezte a kérdést Vadai Ágnes

A DK írásbeli kérdéssel fordult a gyermekvédelmet felügyelő Pintér Sándor belügyminiszterhez, hogy megtudja:

miért akarják eltussolni az Orbán család és a bicskei ped0fil bűnözők közötti kapcsolatot?

Miért tüntették el ifjabb Orbán Győző nevét a gyermekvédelem honlapjáról? Milyen magasra érnek az orbáni ped0filhálózat kapcsolatai a Belügyminisztériumban, illetve az Orbán-kormányban? – vetette fel a kérdéseket Vadai Ágnes, hozzátéve:

„A Demokratikus Koalíció nem fogja engedni, hogy Magyarország a fideszes pedo0filok vadászterülete legyen, ez vörös vonal, amit nem léphetnek át!

Meg fogjuk védeni a gyerekeinket és unokáinkat, akármilyen magas kormányzati szintről is működtetik az orbáni ped0filhálózatot!”

Valódi Hírek