Tóta W. Árpád páros lábbal szállt bele a Fidesz-csicska Novák Katalinba

Tóta W. Árpád kemény poszttal reagált Novák Katalin döntésére.

Mint ismert, hatalmas felháborodást keltett országszerte Novák Katalin döntése, amellyel kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének, aki tudott róla, hogy a volt intézményvezető molesztálta a rá bízott gyermekeket, sőt, igyekezett eltussolni a bűncselekményt.

A döntést nem egyedül hozta meg, Varga Judit volt igazságügyi miniszter aláírására is szükség volt. Az ország egy része most a két politikus közéletből való távozását követeli. Péntekre az Országos Közös Akarat szervezett tüntetést a Belügyminisztérium elé.

A demonstráción a DK politikusai is részt vesznek a friss közleményük szerint. A tiltakozók kora este, 6 órákor a Sándor-palota elé vonulnak.

Tóta W. Árpád kemény posztja

A történtekkel összefüggésben Tóta W. Árpád újságíró is kifejtette a véleményét a közösségi oldalán. Friss Facebook-posztjában frappánsan ábrázolta, hogyan működik a döntéshozatal az Orbán-kormányban.

Kapcsolódó: Hatalmasra duzzadt az ellenállás, 107 ismert szervezet fosztaná meg a hatalmától Novák Katalint

Változtatás nélkül idézzük Tóta W. Árpád bejegyzését:

„Bábu vagy. Csettintenek: szobalány! És szaladsz aláírni, hogy a gyerekeket meg kell védeni a szépirodalomtól meg a fotókiállításoktól.

Aztán csettintenek: szobalány! És aláírod a kegyelmet a csókosnak, aki gyerekek megrontásában volt bűnsegéd.

Neked az aktát kinyitni sincs jogod, nemhogy ellentmondani.

Ellenjegyzi a másik bábu, szava neki sincs. Aztán egyszer csak csettintenek: szobalány! Mit műveltél? Hogy képzelted ezt? Takarodsz kifelé!

Méltóbb karrier lett volna a valódi szobalányé, becsületesebb munka, tisztességes visszavonulás, Nyugaton meg is fizetik. Káposztába hús kellett!”

(via Tóta W. Árpád/Facebook/Nyugati Fény)

Valódi Hírek